Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii japonezi l-au 'prins' pe Putin - Dovada că președintele rus a folosit sosii în cel puțin două ocazii (VIDEO)

Publicat:

Un nou studiu științific japonez incearca sa dezvaluie misterul și zvonul binecunoscut despre dublurile folosite de . In acest studiu, realizat de cercetatori japonezi și publicat de celebra rețea de televiziune TBS, se stabilește ca liderul rus ar folosi mai multe dubluri corporale diferite pentru aparițiile publice.

Dupa cum detaliaza "", oamenii de știința au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au folosit mai multe imagini ale președintelui pentru a compara vocile și mișcarile corpului prin tehnologia bazata pe recunoașterea faciala cu inteligența artificiala.

Potrivit…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Volodimir Zelenski, discurs in Bundestag: „Vremea compromisurilor a trecut, Putin ne-a ars orașele”

20:35, 11.06.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ținut marți, 11 iunie, un discurs in Bundestag, camera inferioara a Parlamentului german, in care și-a expus viziunea asupra pacii și a indemnat Rusia sa se „vindece” prin asumarea responsabilitații istorice.In opinia lui Zelenski, Ucraina nu va avea pace…

Un nou studiu lasa cercetatorii cu 'gura cascata': ciorile au abilitatea de a numara cu voce tare

03:30, 31.05.2024 - Un nou studiu a aratat ca ciorile au abilitatea de a numara cu voce tare, similar copiilor mici. Descoperirea surprinzatoare dezvaluie ca ciorile negre pot emite un numar specific de sunete ca raspuns la indicii vizuale sau auditive, numarand cu voce tare de la unu la patru.

Vladimir Putin a ajuns in Uzbekistan. E a treia sa vizita de stat din noul mandat

09:21, 27.05.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, aflat la a treia deplasare externa de la realegerea sa in martie, a sosit duminica in Uzbekistan si s-a intalnit cu omologul sau, Shavkat Mirziyoyev, inainte de inceperea discutiilor oficiale, relateaza Reuters.

Regula celor 10 secunde iți arata cat vei trai

15:06, 22.05.2024 - Regula celor 10 secunde Traiești mai mult daca reușești sa faci un exercițiu simplu: stai 10 secunde intr-un picior, in echilibru. Cei care reușesc sa faca asta vor avea o durata de viața mai lunga.  Se pare ca echilibrul este foarte important in evaluarea starii de sanatate. Deși nu este inclus in…

Condiția lui Putin pentru incetarea razboiului din Ucraina. Ce iși dorește acum președintele rus

21:20, 17.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin s-a aratat dispus sa reia negocierile de pace cu Ucraina, pe baza acordului nefinalizat la Istanbul in aprilie 2022. Insa, liderul de la Kremlin a impus mai multe condiții și a subliniat ca nu agreeaza ideea unui armistitiu pe durata desfasurarii Jocurilor Olimpice de…

Xi Jinping ii transmite lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”

08:01, 16.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus Vladimir Putin ca China si Rusia vor „apara dreptatea in lume", a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE.

au descoperit o grota subacvatica atat de adanca incat pare sa nu aiba fund

10:50, 07.05.2024 - Recent, o echipa de cercetatori a descoperit cea mai adanca peștera subacvatica din lume, situata in apropierea graniței dintre Mexic și Belize. Inițial considerata a doua cea mai adanca peștera, Taam Ja’ Blue Hole (TJBH) s-a dovedit a fi chiar mai adanca decat se credea, ajungand la o remarcabila adancime…

Putin, noua dovada de cinism: A atacat centralele termice ale ucrainenilor pentru „a demilitariza” Ucraina

23:46, 11.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca bombardamentele care au vizat reteaua energetica ucraineana, provocand importante intreruperi de curent, urmeaza obiectivul stabilit de Kremlin de „a demilitariza” Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?