Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cenzură în Turcia - Televiziune închisă la mai puțin de o lună de la lansare

Publicat:

Un post de televiziune privat din Turcia care a difuzat punctul de vedere al opozitiei prokurde a anuntat ca a fost nevoit sa inchida la mai putin de o luna dupa ce a fost lansat in Turcia, tara criticata in mod regulat pentru atingerile aduse libertatii presei, informeaza sambata AFP potrivit Agerpres. Olay TV, care apartine majoritar omului de afaceri , fost ministru, a inceput sa emita pe 30 noiembrie si a fost nevoit sa-si suspende programele vineri. Aceasta inchidere a fost anuntata in direct la postul de televiziune.
Caglar a declarat ca a luat decizia de a-si retrage…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie intr-un restaurant din Turcia: Cel puțin patru morți și mai mulți raniți

17:40, 30.06.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si numeroase au fost ranite duminica intr-o explozie cauzata de scurgere de gaz intr-un un restaurant din vestul Turciei, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP, conform AGERPRES.

Incendii in Turcia. Cel puțin 11 oameni au murit, alți zeci sunt raniți iar sute de animale au fost cuprinse de flacari

19:15, 21.06.2024 - Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite intr-un incendiu de vegetatie care s-a extins din cauza unor rafale de vant la cinci sate, in sud-estul Turciei, in noaptea de joi spre vineri, si care a ucis sute de animale, relateaza AFP, preluata de News.ro.

VIDEO FOTO Incendii de vegetatie in Turcia: Cel putin 11 morti, sute de animale ucise de flacari

18:15, 21.06.2024 - Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata, iar zeci au fost ranite intr-un incendiu de vegetatie care s-a propagat sub efectul vanturilor in mai multe localitati din sud-estul Turciei, provocand totodata moartea a sute de animale, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Doua ambarcațiuni pline cu migranți s-au scufundat. Cel puțin 11 persoane au murit

23:15, 18.06.2024 - Cel puțin 11 persoane au murit, iar alte 64 sunt date disparute in urma naufragiilor a doua ambarcațiuni cu migranți in Marea Mediterana, in largul coastei sudice a Italiei. Una dintre ambarcațiuni venea din Turcia, iar cealalta din Libia. Autoritațile italiene continua cautarile si spera sa gaseasca…

Turcia suprataxeaza cu cel puțin 7.000 de dolari fiecare mașina importata din China

08:31, 09.06.2024 - Turcia a decis sa impuna taxe vamale suplimentare de 40% pentru toate vehiculele importate din China, in incercarea de a limita importurile si a reduce deficitul de cont curent, transmite Reuters.

Reașezari la nivel mondial: cu ușa inchisa in UE, Turcia vrea sa intre in alianța cu Rusia, China, Brazilia sau Iran (BRICS)

14:25, 04.06.2024 - Turcia dorește sa adere la BRICS, iar aceasta chestiune o sa fie discutata la o intalnire a miniștrilor asociației la Nijni Novgorod, a transmis ministrul turc de Externe, Hakan Fidan. Oficialul turc a facut aceasta declarație din China, acolo unde efectueaza o vizita de lucru.

Turcia a devenit „stația” lui Putin pentru comercializaea de combustibil camuflat catre UE. Analiza Politico

16:36, 16.05.2024 - Inca de la izbucnirea agresiunii ruse in Ucraina, Turcia și-a vazut in continuare de interesele proprii, evitand, de multe ori, regulile impuse de UE in incercarea de a-l sancționa pe Putin.

Cele mai ieftine vacante in Grecia si Turcia, in vara lui 2024. Sunt locuri superbe in care nu ai nevoie de bani multi

09:50, 19.04.2024 - Mai este puțin pana la minivacanța de 1 Mai, iar cele mai ieftine vacante in Grecia si Turcia, in vara lui 2024 au fost dezvaluite, iar o insula puțin cunoscuta din Marea Mediterana a ocupat primul loc. De altfel toate sunt locuri superbe in care nu ai nevoie de bani multi. Au aparut cele mai […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?