Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele trei bătălii cheie de pe frontul ucrainean

Publicat:

CNN prezinta cele trei puncte cheie unde se desfașoara acum luptele, urmarind caștigurile marginale pe care Rusia le-a obținut de-a lungul unei linii de front care fusese inghețata timp de luni de zile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante cu un prizonier ucrainean dupa doi ani de captivitate in Rusia. „Evoca cele mai intunecate pagini ale istoriei umane”

09:40, 05.06.2024 - Autoritațile ucrainene au facut publice fotografii șocante cu un prizonier de razboi ucrainean intors acasa dupa doi ani de captivitate in Rusia. Barbatul, care facea parte din echipa de paza a centralei nucleare de la Cernobil, a fost luat prizonier in martie 2022 și eliberat dupa doi ani, la sfarșitul…

Razboi in Ucraina, ziua 823. Zelenski: Rusia se pregateste de o noua ofensiva pe directia Sumii

13:30, 27.05.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, cere tarilor occidentale sa-i trimita sisteme aeriene pentru ca Rusia strange noi forte la granita. Acesta spune ca la doar 90 de kilometri de Harkov, regiune care s-a aflat in centrul atacurilor rusesti din ultima vreme, rusii pregatesc o noua ofensiva. Presedintele…

Situație tot mai tensionata pe frontul din Ucraina. Rușii au recucerit o localitate cheie de langa Bahmut

18:20, 23.05.2024 - Rusia a anunțat joi ca a recucerit localitatea Andriivka, situata la aproximativ zece kilometri sud de Bahmut, in regiunea ucraineana Donetk (est), unde armata rusa desfasoara un asalt de luni de zile, relateaza AFP, citata de News.ro.

Ce spune un consilier prezidențial ucrainean despre numirea noului ministru rus al apararii. „Va fi o tara militarista”

21:15, 13.05.2024 - Alegerea unui economist ca ministru al apararii in Rusia arata cat de departe merge Moscova pentru a-si reforma economia astfel incat sa raspunda necesitatilor de razboi, a decrat luni consilierul prezidential ucrainean Mihailo Podoliak.

Atac aerian ucrainean: cel puțin opt persoane au fost ranite in Belgorod

09:50, 09.05.2024 - Intr-un nou episod al conflictului dintre Ucraina și Rusia, cel puțin opt persoane au fost ranite, intr-un atac aerian ucrainean in orașul rus Belgorod și imprejurimi, conform anunțului guvernatorului regional Viaceslav Gladkov, relateaza AFP.

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, pe lista persoanelor cautate de Rusia

17:40, 04.05.2024 - Rusia a deschis o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski si l-a trecut pe lista persoanelor cautate, a relatat sambata agentia de presa rusa TASS, citand Ministerul rus de Interne.

Inaintarea Rusiei ameninta orasul ucrainean Vuhledar. Soigu raporteaza noi progrese, Zelenski asteapta Storm Shadow

17:50, 23.04.2024 - Cucerirea de catre Rusia a satului Novomihailovka, in estul Ucrainei, ar putea sa puna in pericol orasul-cheie Vuhledar, informeaza marti Ministerul Apararii britanic in baza informatiilor serviciilor sale secrete, potrivit dpa.

Razboi in Ucraina, ziua 781. Comandantul-șef al Forțelor Armate ucrainene: Rusia vrea sa captureze orașul-cheie Ceasov Iar inainte de 9 mai

13:05, 14.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 781. ​​​​​​​Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Alexander Sirski, a declarat ca liderii militari ruși intenționeaza sa captureze orașul Ceasov Iar din regiunea Donețk pana in data de 9 mai.


Ce parere ai despre aceasta stire?