Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai realistice şosete sunt aici! Animal printurile ce te vor amuza teribil şi pe care vei vrea să le ai!

Publicat:

Ce sosete pufoase, cu buline, lungi, scurte, plasa, sau alte modele? A aparut un nou trend! Sosete cu animal print, insa nu unele obisnuite, ci cat se poate de realistice. Asa ca daca te-ai plictisit sa porti aceleasi model de soseste si ti se pare ca nu te diferentiezi, ei bine atunci trebuie sa incerci acest model!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Japonezul nu mai vrea sa fie caine .„Mi-ar placea sa devin…”

18:35, 03.06.2024 - Barbatul din Japonia care a cheltuit 15 mii de dolari (aproximativ 14 mii de euro) pentru a se transforma intr-un caine s-a razgandit, potrivit publicației italiene  La Stampa, scrie evz.ro. I se pare prea complicat sa mearga ca un caine Collie. „Mi-ar placea sa devin un alt animal”, a spus el pentru…

Banc: "In parc, doi indragostiți se imbrațișeaza..." Continuarea te va amuza teribil

21:20, 12.05.2024 - Bancurile bune imbunatațesc orice conversație, fie ca razi cu un prieten sau cu familia. De la cele mai bune glume pentru adulți pana la glumele zilei, in acest articol vei regasi bancuri pentru toata lumea, așa ca te poți simți bine sa le citești și sa le impartașești cu cei din jur.

Banc: "Doctorul catre pacient: - Aveți pofta de mancare?" Raspunsul te va amuza teribil

15:10, 07.05.2024 - Cu toții avem unele zile in care nu ne este ușor sa gasim motive sa zambim. Daca vrei sa te binedispui și sa iți pui un zambet pe fața, atunci ai ajuns in locul potrivit. Citește glumele din randurile de mai jos și impartașește-le cu prietenii, colegii de serviciu și chiar cu micuții din jurul tau.

Banc: "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce..." Continuarea te va amuza teribil

10:31, 06.05.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi va propunem un banc care va va aduce zambetul pe buze. "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce...". Continuarea va va amuza teribil.

Banc: "Ai incredere totala in mine, nu?" Raspunsul te va amuza teribil

16:55, 02.05.2024 - Daca alegi ca la finalul celor opt ore petrecute la serviciu sa citești cateva bancuri, aceasta poate fi o modalitate eficienta de relaxare și de a te detensiona. Cand simți ca ești obosit sau stresat, cel mai bine e sa iei o scurta pauza și sa incerci sa te binedispui citind cateva glume care, cu siguranța,…

Accident teribil la Piața Victoriei: Pasajul blocat dupa ce o persoana a cazut de pe strada

14:45, 23.04.2024 - Un incident dramatic a avut loc astazi, la Piața Victoriei din București, in urma caruia pasajul subteran a fost blocat. Potrivit primelor informații, o persoana a cazut de pe strada in pasaj.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Banc: "Ești de acord sa te mariți și sa fii cu mine la bine și la greu…" Continuarea te va amuza teribil

11:45, 31.03.2024 - Este adevarat: rasul este un medicament puternic. Daca ziua ta nu a inceput prea bine și ai nevoie de cateva momente in care sa iți iei gandul de la probleme și sa te binedispui, atunci e momentul sa citești glumele de mai jos.


Ce parere ai despre aceasta stire?