Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai puternice pașapoarte și cum cumperi cetățenie chiar și ca român

Publicat:

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pașapoarte din lume, trebuie sa știi ce țari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore și-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pașapoarte din lume. In clasamentul prezentat de Henley &  pe 2018, Romania intra in primele 20 […] The post Cele mai puternice pașapoarte și cum cumperi cetațenie chiar și ca roman appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Visul Romaniei la Euro: Poate cuceri elita Europei sau se va confrunta cu o ieșire timpurie?

19:15, 24.06.2024 - Romania merge la Euro 2024 cu un sentiment bun și realist. In timp ce echipa are cațiva jucatori tineri foarte buni; faza grupelor va fi dificila impotriva unor echipe puternice. Acest articol analizeaza șansele Romaniei la Euro 2024, punctele forte, punctele slabe și ceea ce trebuie sa faca pentru…

Revoltator: Clujenii care au zburat in Palma de Mallorca, ținuți la coada uriașa pentru CONTROL PAȘAPOARTE, deși Romania este in Schengen aerian

11:25, 21.06.2024 - Pasagerii unui zbor Cluj-Palma de Mallorca, reținuți la coada pentru pașapoarte pe aeroportul din Palma de Mallorca, deși Romania este in Schengen aerianAstazi, un zbor cu destinația Palma de Mallorca a decolat de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca la ora 11:30. La sosirea pe Aeroportul din Palma…

VIDEO Ciolacu: Premierul spaniol va veni in iulie in Romania pentru semnarea acordului privind dubla cetatenie

22:05, 07.06.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat ca omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, urmeaza sa efectueze o vizita in luna iulie in Romania, pentru a participa, intre altele, si la semnarea acordului bilateral privind dubla cetatenie acordata romanilor din Spania, potrivit Agerpres.

Ciolacu: Premierul spaniol Sanchez va veni in iulie in Romania pentru semnarea acordului privind dubla cetatenie

22:00, 07.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, urmeaza sa efectueze o vizita in luna iulie in Romania, pentru a participa, intre altele, si la semnarea acordului bilateral privind dubla cetatenie acordata romanilor din Spania.

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu și cod galben de furtuni puternice in Romania. Care sunt zonele vizate / FOTO

11:45, 03.06.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației de Meteorologie! In urma cu puțin timp au fost emise doua coduri de furtuni extrem de puternice, unul portocaliu și altul galben. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora va ramane in vigoare atenționarea.

ANM a modificat prognoza: Un ciclon lovește Romania și face prapad. Furtuni puternice și vijelii in toata țara

08:55, 29.05.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au modificat prognoza pentru ziua de miercuri. Un ciclon iși va face simțita prezența in țara noastra și vom avea parte de furtuni, vijelii și ploi in aproape toata țara.

Cod galben de grindina și ploi puternice in mai multe județe. Care sunt zonele afectate

15:40, 05.05.2024 - Alerta meteo in mai multe județe din Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis avertizari nowcasting de tip Cod galben pentru mai multe zone, in special din județele Cluj, Salaj, Gorj, Valcea și Alba. Conform informațiilor furnizate de ANM, duminica dupa-amiaza, mai multe localitați…

Furtuna Renata, care face ravagii in Europa, se apropie de Romania. Va aduce frig, ploi si vijelii puternice

16:31, 15.04.2024 - Romania se confrunta cu un val de caldura surprinzator pentru mijlocul lunii aprilie, cu temperaturi ce au ajuns pana la 32 de grade Celsius in sudul țarii astazi. Aceste temperaturi sunt cu mult peste medii pentru aceasta perioada. Insa, in curand lucrurile nu vor mai sta așa.


Ce parere ai despre aceasta stire?