Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai mari companii petroliere poloneze fuzionează

Publicat:

Cea mai mare companie petroliera din Polonia, PKN Orlen și , numarul doi in clasament, au anunțat ca vor fuziona, dupa deciziile consiliilor de administrație, care au aprobat planul, scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Rusia a atacat cu drone aproape de Polonia: intreruperi de curent in toata Ucraina

10:45, 19.06.2024 - Un atac cu drone rusesti asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei, care se invecineaza cu Polonia, membra a NATO, a ranit un om si a avariat o cladire rezidentiala cu mai multe etaje, a declarat miercuri primarul orasului, transmite Reuters, relateaza News.ro.

Atac cu drone rusesti, aproape de un stat NATO

09:15, 19.06.2024 - Un atac cu drone rusesti asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei, care se invecineaza cu Polonia, membra a NATO, a ranit un om si a avariat o cladire rezidentiala cu mai multe etaje, a declarat miercuri primarul orasului, transmite Reuters.

Bancile spun ca dependenta crescuta de marile companii americane de tehnologie pentru AI creeaza noi riscuri

12:25, 07.06.2024 - Avansul Inteligentei Artificiale (AI) va creste dependenta bancilor de marile companii americane de tehnologie, ceea ce va crea noi riscuri pentru industria bancara, sustin directorii bancilor europene intervievati de Reuters, potrivit Agerpres.

SUA interzic importurile de la 26 de companii chineze, din cauza muncii fortate

06:56, 17.05.2024 - Statele Unite au blocat joi importurile de la 26 de comercianti chinezi de bumbac sau depozite, ca parte a efortului de a elimina din lantul de aprovizionare al SUA bunurile fabricate cu munca fortata a minoritatilor uigure, transmite Reuters, conform News.ro.

Donald Tusk anunta ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac: „Au fost multe din acestea ieri”

18:30, 16.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a anuntat joi ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac Robert Fico, iar un site de stiri polonez sustine ca masurile de protectie a sefului executivului polonez vor fi consolidate, transmite Reuters, preluata de Agerpres."Au fost multe…

Serviciile secrete poloneze au descoperit dispozitive de ascultare intr-o camera unde urma sa se reuneasca guvernul

01:40, 08.05.2024 - Serviciile speciale poloneze au descoperit si dezactivat dispozitive de ascultare intr-o incapere in care consiliul de ministri al Poloniei urma sa aiba marti o reuniune, a anuntat purtatorul de cuvant al serviciilor speciale, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Contractul prin care cumparam obuziere de la Coreea de Sud e analizat de Reuters

10:55, 23.04.2024 - Liderii sud-coreean si roman s-au angajat marti sa stimuleze cooperarea in industria de aparare, in timp ce Seulul incearca sa se impuna ca al patrulea exportator de armament din lume, pe fondul unor informatii ca ar avea in curs de perfectare contracte uriase, relateaza Reuters. Presedintele Yoon Suk…

Polonia cere despagubiri Israelului pentru familia unui lucrator umanitar ucis in Gaza

00:30, 05.04.2024 - Israelul ar trebui sa iși ceara scuze și sa plateasca despagubiri familiei unui cetațean polonez care s-a aflat printre cei șapte lucratori umanitari uciși intr-un atac aerian in Gaza, au declarat joi premierul și președintele Poloniei, citați de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?