Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai delicioase reţete de Paşti de la maestrul Uica Mihai: Miel fiert în bere, Mielul bandit cu praz şi Pesto de leurda

Publicat:

, bucatarul care a gatit mancare pentru peste 800.000 de oameni, are sute de retete pentru toate zilele si sarbatorile romanesti si internationale. Nu duce lipsa de idei nici cand vine vorba de Pasti.   Iata cateva propuneri inedited ale lui pentru gospodinele care vor sa gateasca ceva special de sarbatori.   Miel fiert in bere   „Avem carnea de pe pulpa unui mielut, uitata in congelator, gata transat in portii de doua sute de grame. Se rumeneste bucatile de carne in ulei bine incins, apoi se scot sa se odihneasca pe o farfurioara. Si in sucul ramas in tigaie…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca

09:41, 13.06.2024 - Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca. Castraveții murați sunt delicioși, insa trebuie preparați cu mare grija pentru a avea gustul mult dorit. Nu e complicat sa faci muraturi daca cunoști anumite reguli de baza. Iar daca te intrebi cum se mureaza castraveții, iata rețeta…

Somon la cuptor – rețete pe care merita sa le incerci

18:30, 03.06.2024 - Somonul este recunoscut pentru conținutul sau ridicat de grasimi sanatoase Omega-3, care sunt benefice pentru sanatatea inimii și a creierului. Un mod minunat de a-l consuma este sa-l incluzi in rețete de somon la cuptor care pot fi adaptate dupa gusturi și preferințe.Despre somonSomonul face parte…

Rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Un preparat perfect pentru acest sezon

11:15, 10.05.2024 - Pentru a te bucura de un preparat perfect pentru acest sezon al anului, atunci gatește rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Este un preparat care va reuși sa te surprinda placut și cu siguranța il vei gati mai des. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Prețurile pentru masa de Paști (cam) SPERIE cumparatorii!

18:40, 01.05.2024 - La Halele Centrale Ploiesti, 50-55 lei/kg la carnea de miel, rondelele de somon – 85,99 lei/kg! N. Dumitrescu Cat de mult au urcat prețurile la cele necesare pentru masa de Paște anul acesta, in comparație cu anul trecut, se vede, cel mai bine, la magazine sau in piața! Iar de acest lucru s-au putut…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

La ce sa fim atenți cand alegem carnea de miel. Un pont mai puțin cunoscut da fiori consumatorilor

07:01, 10.04.2024 - Un pont mai puțin cunoscut, acum ca mai sunt trei saptamani pana la Paști. Daca vreți carne de miel, ar fi bine sa cumparați carcasa cu tot cu cap. Așa puteți fi siguri ca ce puneți in farfurie este cu adevarat miel și evitați riscul intoxicațiilor.

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…


Ce parere ai despre aceasta stire?