Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele două surori israeliene, luate ostatice de Hamas și eliberate împreună cu fiicele lor, au primit cetăţenia română

Publicat:

si , cele doua surori rapite de Hamas pe 7 octombrie si eliberate impreuna cu fetitele lor in urma armistitiului de sapte zile, au primit cetatenia romana, anunta in Israel.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Gaza, ziua 263. Lupte grele in mai multe zone din Gaza. Avioanele au lovit zeci de ținte din Rafah

12:40, 26.06.2024 - Forțele israeliene se confrunta miercuri cu militanții Hamas in mai mute zone din Gaza. Martorii spun ca se dau lupte grele, inclusiv la Rafah. Pe parcursul nopții, avioanele israeliene au lovit mai multe ținte din orașul aflat in sudul Fașiei Gaza. Forțele israeliene lupta miercuri mai multe zone din…

Șeful armatei israeliene a vizitat așezarea Nir Oz, care și-a pierdut un sfert din locuitori dupa atacul Hamas: „Imi cer scuze”

21:40, 19.06.2024 - Herzi Halevi, șeful Statului Major al armatei israeliene, s-a intalnit, miercuri, 19 iunie, membri indurerați ai comunitații devastate din Nir Oz, care și-a pierdut 25% din locuitori in atacul Hamas, in timp ce rezidenții erau neputincioși, fara sprijinul IDF, transmite Yedioth Ahronoth. Halevi și-a…

Mama unei ostatice israeliene, apel emoționant in cadrul unei audieri la ONU: „Ajutati-ma sa-mi pot imbratisa din nou fiica!”

17:50, 19.06.2024 - „Ostaticii au nevoie de noi!” este apelul facut miercuri de Meirav Leshem Gonen, mama unei ostatice israeliene, in cursul unei audieri la ONU a comisiei de ancheta privind crime impotriva umanitatii comise de Israel și de gruparea islamista palestiniana Hamas, relateaza France Presse.

MAE confirma cetatenia romana a doua dintre cele trei persoane luate de ape in Italia

22:45, 02.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a confirmat duminica seara, in urma informatiilor transmise de catre autoritatile italiene, cetatenia romana a celor doua persoane decedate in apele fluviului Natisone, regiunea Friuli Venezia Giulia.

Oficial israelian: ”Mai avem inca sapte luni de lupta pentru a distruge capacitațile Hamas”

16:41, 29.05.2024 - Razboiul dus de Israel in Fasia Gaza pentru lichidarea gruparii islamiste Hamas va dura cel putin pana anul viitor, iar trupele israeliene nu vor abandona in niciun caz enclava palestiniana, pentru a impiedica astfel "contrabanda cu arme", a declarat miercuri consilierul israelian pentru securitate…

Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”.

09:25, 23.05.2024 - O inregistrare video ce surprinde imagini dure din timpul capturarii de catre Hamas, in octombrie anul trecut, a femeilor soldat israeliene a fost data publicitații de președintele Israelului.

VIDEO Imagini dure cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in 7 octombrie, publicate de președintele Israelului: „Au fost batute, amenințate cu viol și luate brutal ostatice / Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”

21:16, 22.05.2024 - Un clip video de trei minute, in care tinere israeliene sunt luate ostatice de teroriștii Hamas in 7 octombrie 2023, a fost distribuit pe rețeaua X de președintele Israelului, Isaac Herzog. In imagini se pot vedea fete cu sange pe fața, speriate și tarate de barbați inarmați. „Au fost batute, amenințate…

Razboi in Gaza, ziua 202. Bombardemente israeliene si lupte in zona Rafah

14:50, 26.04.2024 - Israelul a bombardat joi mai multe zone din Fasia Gaza, inclusiv orasul Rafah, unde armata se pregateste pentru o operatiune la sol in razboiul sau impotriva Hamas, in pofida avertismentelor din partea comunitatii internationale, transmite AFP. Multe capitale si organizatii umanitare se tem, in cazul…


Ce parere ai despre aceasta stire?