Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele 5 mari provocări cu care se va confrunta Mark Rutte după ce va prelua conducerea NATO

Publicat:
Cele 5 mari provocări cu care se va confrunta Mark Rutte după ce va prelua conducerea NATO

Cand va prelua conducerea NATO, nu va avea prea mult timp sa-și traga rasuflarea. Va avea o serie de provocari cu care trebuie sa se confrunte, de la posibila revenire a lui la președinția SUA la problemele legate de cheltuielile statelor membre pentru aparare, scrie Politico.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden si Donald Trump se vor confrunta joi in prima lor dezbatere televizata

13:35, 26.06.2024 - Presedintele SUA, democratul Joe Biden, se va confrunta joi cu contracandidatul sau republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in prima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, foarte asteptata, cu mai putin de jumatate de an inainte de scrutin.

Cele 5 mari provocari pentru Mark Rutte, dupa ce va prelua conducerea NATO

07:05, 21.06.2024 - Cand va prelua conducerea NATO, Mark Rutte nu va avea prea mult timp sa-și traga rasuflarea. Va avea o serie de provocari cu care trebuie sa se confrunte, de la posibila revenire a lui Donald Trump la președinția SUA la problemele legate de cheltuielile statelor membre pentru aparare, scrie Politicocitat…

Ungaria va prelua președinția Consiliului UE: „Make Europe great again”

21:25, 18.06.2024 - Ungaria va prelua de luni, 1 iulie, președinția rotativa a Consiliului Uniunii Europene, sub sloganul „Make Europe great again/ Sa-i redam Europei mareția”. Sursa de inspirație a fost sloganul „Make America great again”, care a fost folosit de Donald Trump in timpul campaniei din anul 2016.

Razboi la varful UE. Charles Michel a gasit un "inlocuitor" grec pentru a o impiedica pe Ursula von der Leyen sa ramana la conducerea Comisiei Europene

10:06, 14.06.2024 - Președintele Consiliului European, Charles Michel, face demersuri pentru a o bloca pe șefa Comisiei Europene sa preia un al doilea mandat, dupa alegerile pentru europarlament, scrie Politico.Cinci diplomați și...

Se profileaza un nou lider suprem in Iran: fiul lui Khamenei ar putea prelua puterea de la tatal sau (analiza Politico)

13:01, 20.05.2024 - Moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi intr-un accident  il face pe fiul liderului suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, principalul posibil succesor al tatalui sau, scrie Politico.

„Razboiul banilor“. Trump a strans peste 50 de milioane de dolari pentru campania electorala intr-o singura seara

11:15, 07.04.2024 - Fostul președinte republican al SUA Donald Trump a strans peste 50 de milioane de dolari pentru campania sa in timpul unui eveniment organizat sambata, 6 aprilie, in care l-a provocat inca o data la o dezbatere pe actualul lider democrat american Joe Biden, scrie Politico .

Ciolacu crede ca Iohannis are șanse la conducerea NATO

17:46, 03.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu crede ca președintele Klaus Iohannis are șanse și argumente puternice pentru a fi ales noul secretar general al NATO, subliniind ca premierul demisionar al Olandei, Mark Rutte are deja vot negativ din partea Ungariei.

Charles Michel: „UE se va confrunta cu greutați și provocari incredibile”

14:25, 03.04.2024 - Șeful Consiliului European, Charles Michel, considera ca UE „are in perspectiva greutați și provocari”. El le-a spus reporterilor despre acest lucru la Vilnius, unde inalți oficiali din Bulgaria, Țarile de Jos, Suedia și Republica Ceha s-au reunit pentru a discuta despre prioritațile noului ciclu politic…


Ce parere ai despre aceasta stire?