Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele 200 de tone de aur a vasului rusesc Donskoi scufundat în 1905 ar putea fi RECUPERATE de pe fundul oceanului

Publicat:

200 de tone de aur in valoare de 133 de miliarde de dolari ar putea fi recuperate de pe fundul oceanului. Donskoi, un vas rusesc scufundat acum mai bine de 100 de ani, a fost descoperit in largul coastelor Coreei de Sud.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Graul rusesc s-a ieftinit. Caldura a accelerat recoltarea

12:05, 04.07.2024 - Rusia este cel mai mare exportator mondial de grau Vremea calduroasa a coborat prețul graului rusesc, sub cel pentru graul din alte țari, in condițiile in care recoltatul in Rusia se desfașoara intr-un ritm accelerat, transmite Bloomberg. Inițial, inghețul și vremea secetoasa i-au facut pe analiști…

Viitoarele razboaie energetice ale lumii se vor da pe fundul oceanului. Putin se pregatește deja

22:00, 26.06.2024 - Zeci de centrale electrice intra in funcțiune pe masura ce cererea de energie electrica crește la ora micului dejun și continua sa creasca pana cand oamenii termina de mancat. Mare parte din aceasta energie este generata de gazele naturale care contribuie la incalzirea planetei.

Suedia anunța ca un avion militar rusesc i-a incalcat spatiul aerian

18:05, 15.06.2024 - Avioanele de vanatoare suedeze au interceptat o aeronava militara rusa dupa ce aceasta a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Suediei, vineri, la est de insula baltica Gotland, au anuntat sambata fortele armate ale tarii nordice, citate de Reuters.

Romeo, barbatul de 44 ani ucis de bomba din Fetești, iși construise in curte propriul turn Eiffel! Facea dispozitive explozive de teama unui atac rusesc

16:45, 30.05.2024 - Romeo, barbatul de 44 ani ucis de bomba din Fetești, iși construise propriul turn Eiffel in curtea casei! Apropiații au dezvaluit ca obișnuia sa faca ispozitive explozive de teama unui atac rusesc. Cu ce se ocupa in viața de zi cu zi.

Noi instructori rusi si material militar rusesc au sosit la Niamey

14:20, 05.05.2024 - Noi instructori rusi au aterizat sambata la Niamey, unde au efectuat doua livrari de material militar in doua avioane cargo, la mai putin de o luna de la sosirea primilor instructori, a anuntat televiziunea publica din Niger in noaptea de sambata spre duminica, potrivit AFP, potrivit Agerpres.

Leacul popular rusesc, cunoscut sub numele de „elixirul tinereții”. Secretul longevitații, transmis din generație in generație

21:05, 11.04.2024 - Intr-o lume plina de tehnologie și de produse farmaceutice moderne, tradițiile și practicile populare, precum acest leac rusesc, aduc o nota de autenticitate și de conexiune cu trecutul, fiind considerate adevarate comori ale intelepciunii populare.Remediile naturale au fost folosite de mii de ani pentru…

Ce se mai fura de prin Cluj? Bunurile in valoare de 10.000 de lei, recuperate dupa 8 percheziții domiciliare

12:35, 07.04.2024 - Polițiștii clujeni, sprijiniți de luptatori din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și Salaj și de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Salaj, au efectuat, sambata, 8 percheziții intr-un dosar de furt calificat.


Ce parere ai despre aceasta stire?