Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puțin doi răniți în penultima cursă de tauri de San Fermin din Pamplona

Publicat:

Cel puțin doi tineri care alearga cu taurii "mozos" au fost raniți in penultima cursa "encierro" desfașurata luni la din Pamplona (Spania), care a fost rapida și cu momente periculoase in unele porțiuni, relateaza luni EFE.

Taurii crescatoriei Domingo Hernández și Garcigrande au ranit cel puțin doua persoane cu împunsaturi de coarne "corneadas" în porțiunile Mercaderes și Estafeta.

Într-una din cursele cele mai rapide ale ediției de anul acesta (2 minute și 12 secunde), taurii au pornit în grup…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendii in Turcia. Cel puțin 11 oameni au murit, alți zeci sunt raniți iar sute de animale au fost cuprinse de flacari

19:15, 21.06.2024 - Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite intr-un incendiu de vegetatie care s-a extins din cauza unor rafale de vant la cinci sate, in sud-estul Turciei, in noaptea de joi spre vineri, si care a ucis sute de animale, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Cel puțin 13 raniți in explozia de la Dedeman Botoșani! Patru dintre victime sunt in stare grava

14:20, 07.06.2024 - Patru pacienti raniti in urma exploziei care a avut loc, vineri dimineata, la magazinul Dedeman din municipiul Botosani se afla in stare grava, doi dintre acestia fiind intubati. Ministerul Sanatații a transmis, intr-o informare publica, ca pana acum s-au inregistrat 13 victime, dintre care 4 sunt in…

Vacanta de cosmar: cel putin patru morti si 20 de raniti dupa ce acoperisul unui restaurant din Mallorca s-a prabusit

08:20, 24.05.2024 - Acoperișul unui restaurant din Mallorca, populara insula turistica din Spania, s-a prabușit joi seara, provocand moartea a cel putin patru persoane și ranirea altor 20, au anunțat salvatorii locali.

Razboi in Ucraina, ziua 816: Forțele lui Putin au lansat un nou atac masiv in Harkov: 5 civili RANIȚI - LIVE TEXT

07:06, 19.05.2024 - Procurorii ucraineni au comunicat ca ancheteaza ca posibila crima de razboi un raid aerian al Rusiei asupra unei zone rezidentiale din capitala regionala, Harkov, in urma caruia au fost raniti cinci civili, inclusiv o fata de 13 ani si un baiat de 16 ani. 

Cel putin doi morti si peste 20 de raniti intr-un atac cu cutitul intr-un spital din China

11:45, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN, potrivit news.ro

VIDEO. Imagini impresionante cu centrul SUA maturat de zeci de tornade. Sunt mai mulți raniți

19:00, 27.04.2024 - Zeci de tornade au lovit vineri statele Nebraska și Iowa din centrul SUA, lasand in urma cel puțin trei raniți și pagube importante, relateaza CNN și AFP, citate de Agerpres. Serviciul Național de Meteorologie a primit peste 60 de rapoarte referitoare la tornade in cel puțin cinci state, pana vineri…

VIDEO - Cursa de mașini cu final tragic: Cel puțin șase morți și zeci de raniți

11:50, 22.04.2024 - O mașina de curse scapata de sub control a omorat șapte oameni in Sri Lanka. Mașina a intrat in mulțime și a ranit cel puțin 21 de spectatori. Pe lista victimelor sunt un copil și mai mulți organizatori ai cursei, noteaza Mediafax.

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?