Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai șocant mesaj dintr-un magazin de pantofi

Publicat:

Un magazin de pantofi din cartierul clujean Zorilor a lipit pe perete un anunț care se califica cu succes la rubrica “Buzzaconii”: “Articolele de piele naturala tot timpul vor avea imperfecțiuni din pielea proprie a animalului”.

Citeste articolul mai departe pe buzznews.ro…  

Sursa articol: buzznews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițiști atacați cu un cuțitul, de o femeie. Incident șocant in centrul orașului Baia Mare - VIDEO

15:01, 11.07.2024 - Oamenii legii au decis sa intervina pentru ca femeia amenința pe strada ca va injunghia pe cineva. In imagini se observa cum agentul se lupta cu femeia, iar in ajutorul lui au sarit și ceilalți colegi. Dupa minute bune, aceștia au reușit sa ii ia arma din mana femeii și au dus-o la secție pentru audieri. 

Elton John, acuzat ca a urinat intr-un magazin de pantofi: Toți au ramas masca cand au vazut ce a facut artistul dupa „incident”

16:50, 09.07.2024 - Aflat in Franța, megastarul Elton John a atras atenția cu un gest cel puțin bizar. Patronul unui magazin de sneakerși l-a acuzat pe artist ca a urinat intr-o sticla de plastic, chiar in timp ce se afla la cumparaturi, scrie protv.ro .

„Unde se incheie Euro 2024 pentru noi?” » Dupa 127.000 de voturi, rezultatul sondajului din Olanda este șocant!

16:25, 29.06.2024 - Cotidianul Algemeen Dagblad (AD), unul dintre cele mai mari ziare din Olanda, ruleaza in aceste zile un sondaj in care iși intreaba cititorii din online „Unde se va termina acest Campionat European pentru echipa olandeza?”. Rezultatele sunt cu adevarat surprinzatoare. Locul 3 in grupa D, dupa o victorie…

Mesaj șocant primit de familia atacantului belgian: „Sper ca fiica ta sa moara”

12:35, 22.06.2024 - Apropierea belgianului Michy Batshuayi (30 de ani) de Galatasaray, atacant aflat inca sub contract cu Fenerbahce, care a jucat in trecut și pentru Beșiktaș, i-a adus familiei varfului o serie de amenințari de-a dreptul bulversante din partea ultrașilor turci. Amely Maria, soția lui Batshuayi, a primit…

Modul șocant in care erau tratați angajații unui magazin din Italia. Șefa nu le dadea voie sa mearga la toaleta

16:10, 20.06.2024 - Șefa unui supermarket din Torino, Italia, le-a interzis angajaților sai sa mearga la toaleta. Modul șocant in care oamenii erau tratați la locul de munca a ieșit la iveala intr-o inregistrare audio care a starnit o intreaga discuție in mediul online, relateaza Il Messagero.

Caz șocant: un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin

15:30, 11.06.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Suceava a murit, dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin alimentar. Doua femei, care au fost martore, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

A furat dintr-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu, cu ajutorul paznicului

14:21, 17.05.2024 - Un agent de paza al unui magazin situat intr-un centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu este cercetat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale dupa... The post A furat dintr-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu, cu ajutorul paznicului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Asalt la reduceri cu ocazia inagurarii unui nou mall din Pitești - VIDEO

16:45, 26.04.2024 - Dupa ce li s-a permis in sfarșit accesul in magazin, unii au luat-o la goana, in timp ce alții au preferat sa o ia la pas prin fiecare magazin. Deși nu s-a dat nimic pe gratis, oamenii s-au calcat in picioare pentru a prinde macar un articol la reducere Mall-ul inaugurat este cel mai mare dintre cele…


Ce parere ai despre aceasta stire?