Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai mare producător auto închide o fabrică importantă, din cauza lipsei de componente: ”Nu se știe cât va dura”

Publicat:

Productia fabricii din Cehia a Toyota a fost oprita din cauza deficitului de componente, cauzat de un incendiu la un furnizor local, a anuntat marti, 22 august, un purtator de cuvant al producatorului auto nipon, transmite Reuters.

”Am fost nevoiti sa oprim productia luni seara, ceea ce, desigur, va afecta planul nostru de productie. Nu se stie inca cat timp va fi inchisa fabrica”, a precizat purtatorul de cuvant .

Si in februarie a fost intrerupta productia Toyota la uzina din Cehia, unde se fabrica 1.000 de masini pe zi.

Cehia este puternic dependenta de industria…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla va opri productia la fabrica sa din Germania pentru cinci zile. Ce motive invoca

09:50, 05.06.2024 - Producatorul de vehicule electrice Tesla va opri productia la fabrica sa germana din Gruenheide timp de cinci zile, in iunie. Decizia a fost luata pentru a imbunatati procesele la unitatea sa de productie din afara Berlinului, a declarat marti , citat de Reuters, potrivit News.ro. 

Problemele Airbus devin tot mai grave: Livrarile s-ar putea prabuși din cauza lipsei de angajați și componente

08:50, 01.06.2024 - Grupul aeronautic european Airbus se confrunta cu noi presiuni in majorarea productiei de avioane pentru pasageri, din cauza deficitului de angajati si de componente, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Gigantul auto care va fabrica in Europa un model de masina electrica low-cost. Vehiculul ar intra pe piata in 2027

15:15, 29.05.2024 - Volkswagen AG va dezvolta un vehicul electric low-cost, pentru a concura cu rivalii din China, a anuntat marti cel mai mare producator auto european, dupa ce discutiile cu Renault au esuat, transmite Reuters, citat de observatornews.ro .

Productia celui mai bine vandut vehicul electric, redusa din cauza lipsei de cereri

11:50, 26.05.2024 - Tesla a redus productia celui mai bine vandut vehicul electric al sau, Model Y, la fabrica sa din Shanghai, cu cel putin 20%, incepand cu luna martie, conform datelor din industrie si a unei surse citate de Reuters.   Masura vizeaza solutionarea slabirii cererii pentru modelul vechi al producatorului…

Supremația Tesla se clatina bine: Productia celui mai bine vandut vehicul electric, redusa din cauza lipsei de cereri

10:40, 26.05.2024 - Tesla a redus productia celui mai bine vandut vehicul electric al sau, Model Y, la fabrica sa din Shanghai, cu cel putin 20%, incepand cu luna martie, conform datelor din industrie si a unei surse citate de Reuters.

Lucratorii unei fabrici Mercedes au respins afilierea la sindicatul UAW

10:10, 19.05.2024 - Lucratorii de la o fabrica Mercedes-Benz din Alabama au dat o lovitura usturatoare sindicatului United Auto Workers (UAW), respingand afilierea la sindicat intr-un vot despre care se asteptase sa se bazeze pe o victorie la o fabrica a Volkswagen din Tennessee pentru a se extinde mai mult in sudul Statelor…

Inmatricularile de masini noi – in scadere, cele ale autoturismelor second hand – in crestere

05:10, 08.05.2024 - Numarul inmatricularilor de autoturisme noi, inregistrat in Romania in primele patru luni ale anului in curs, a scazut cu 0,69% fata de aceeasi perioada din 2023, pana la 46.504 unitati, de la 46.831 de unitati, arata datele centralizate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Autovehiculelor…

VIDEO Rusia vrea sa produca limuzina lui Putin la fosta fabrica a Toyota din Sankt Petersburg

16:35, 07.05.2024 - Rusia va incepe sa produca anul acesta mașini de lux Aurus, folosite ca limuzina prezidențiala de Vladimir Putin, la fost fabrica Toyota din Sankt Petersburg, orașul natal al liderului de la Kremlin, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?