Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai civilizat câine! Se șterge pe lăbuțe când intră în casă - VIDEO

Publicat:

Un câine da dovada de faptul ca este binecrescut și se șterge pe labuțe când intra în casa.

De obicei, câinii trebuie învațați sa stea cuminți când intra în casa pentru a fi șterși pe labuțe. Nu este și cazul acestui cațel adorabil, care se șterge singur de preșul de la intrare în casa.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nelly Korda, numarul 1 mondial, nu va putea participa la un turneu la Londra dupa ce a fost muscata de un caine

23:51, 01.07.2024 - Nelly Korda, numarul 1 mondial in golful feminin, nu va putea participa la un turneu la Londra dupa ce a fost muscata de un caine.Korda, 25 de ani, a anuntat ca nu va putea participa la turneul Ladies European Tour.

Publicitate electorala | Calin Matieș (AUR): Chiar daca Alba Iulia sufera. Noi, om cu om, ii putem șterge lacrimile. In 9 iunie, la vot!

14:55, 07.06.2024 - Publicitate electorala | Calin Matieș (AUR): Chiar daca Alba Iulia sufera. Noi, om cu om, ii putem șterge lacrimile. In 9 iunie, la vot! Calin Matieș (AUR): Chiar daca Alba Iulia sufera. Noi, om cu om, ii putem șterge lacrimile. In 9 iunie, la vot! Pentru mine, aceasta campanie electorala a fost golita…

Ce mananca Urias, un caine care a ajuns la 125 de kilograme și a stabilit un record

15:56, 06.06.2024 - Un mastiff englez de 125 de kilograme a stabilit recordul pentru cel mai greu caine din Cehia. Urias are o talie impresionanta cu adevarat, iar trasaturile specifice rasei il transforma intr-un animal de companie special, care atrage atenția.

Barbatul care s-a 'transformat' in caine vrea sa fie un alt animal: 'Ceilalți caini refuza sa se joace cu mine și nu ma trateaza ca si cum as fi unul dintre ei'

17:40, 03.06.2024 - Japonezul care a cheltuit 15 mii de dolari (aproximativ 14 mii de euro) pentru a se transforma intr-un caine s-a razgandit: Toco, așa cum iși spune, vrea sa fie un alt animal pentru ca este prea complicat sa mearga ca un Collie, relateaza Rador Radio Romania.

Ce covor ar trebui sa alegi atunci cand ai un caine?

19:20, 30.04.2024 - Daca vrei sa te simți bine acasa, este important sa ai grija de casuța ta și de decorul ei, astfel incat chiar sa te simți “ca acasa”. Dar cu animale de companie, totul poate deveni mai complicat. Ce poți face?

(video) Ziua Victoriei vs Ziua Europei, pe 9 mai. Dodon: Guvernarea ne-a pus pe baricade diferite. Sper sa treaca totul civilizat

11:25, 26.04.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, a anunțat ca pe 9 mai Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, impreuna cu alte formațiuni, vor sarbatori „Ziua Victoriei”, marcata tradițional printr-un marș in capitala. Pe de alta parte, in aceeași zi, guvernarea va organiza un eveniment dedicat „Zilei Europei”.…

UTILIZAREA INTERNETULUI Google va șterge miliarde de date colectate in modul privat ”Incognito”

13:40, 10.04.2024 - In urma unui acord legal stabilit la finalul unui proces colectiv din SUA, Google va șterge inregistrarile datelor utilizatorilor ”incognito”. The post UTILIZAREA INTERNETULUI Google va șterge miliarde de date colectate in modul privat ”Incognito” first appeared on Informatia Zilei .

Cuvinte cheie:

civilizat caine sterge labute

Ce parere ai despre aceasta stire?