Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cei doi alpiniști moldoveni, dispăruți pe muntele Ushba, găsiți morți după o săptămână de căutări

Publicat:

Misiunea de cautare a celor doi alpiniști moldoveni, care au disparut in timpul unei expediții pe muntele Ushba din Georgia s-a incheiat. Autoritațile georgiene au recuperat astazi cadavrele celor doi și urmeaza a fi transmise rudelor. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Crime in serie: 19 barbați au fost gasiți morți intr-un camion in Mexic

08:25, 03.07.2024 - Autoritațile mexicane au descoperit 19 cadavre de barbați, in spatele unui camion, a anunțat biroul procurorului local. Crimele ar fi legate de o confruntare intre o banda criminala din Guatemala și cartelul mexican Sinaloa, relateaza Reuters.

Tragedie in Cluj. Parinții și copilul, morți langa piscina gonflabila

10:50, 19.06.2024 - O tragedie s-a abatut peste o familie din Cluj, un barbat de 42 de ani și parinții acestuia fiind gasiți morți in curtea din spatele casei, langa piscina gonflabila. Teribilul incident s-a produs in cartierul Colonia Sopor din Cluj-Napoca, cei trei membri ai familiei fiind gasiți fara suflare de catre…

Cei trei tineri romani „inghițiți” de ape in nordul Italiei nu au fost inca gasiți

09:30, 01.06.2024 - Trei tineri romani au disparut intr-un rau, ieri, intr-o regiune din nordul Italiei, și inca nu au fost gasiți. Autoritațile cred ca voiau sa faca... The post Cei trei tineri romani „inghițiți” de ape in nordul Italiei nu au fost inca gasiți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un cetațean al Republicii Moldova a fost reținut in timpul protestelor din Georgia: Ce spune MAE

13:45, 13.05.2024 - Ambasada Republicii Moldova la Baku a informat Ministerul Afacerilor Externe (MAE) de la Chișinau ca un cetațean moldovean a fost reținut in timpul protestelor din Georgia. {{746544}}Potrivit reprezentanților MAE, autoritațile moldovene sint in contact cu autoritațile georgiene, transmite Radio Moldova.…

Trei turiști disparuți au fost gasiți morți cu un glont in cap pe fundul unui puț

14:35, 06.05.2024 - Autoritatile mexicane au confirmat, duminica, faptul ca un american si cei doi turisti australieni care au disparut saptamana trecuta in nordul Mexicului sunt morti, dupa ce trupurile lor au fost identificate de parinti, relateaza Reuters. Citește și: Arges. Arestat preventiv pentru ca si-a amenintat…

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Descoperire șocanta in portbagajul unei mașini! Doi copilasi, de 19 luni si 3 ani, au fost gasiți morti. Tatal lor i-ar fi injunghiat 

18:00, 13.04.2024 - Caz șocant! Un parinte și-ar fi injunghiat mortal cei doi copii, in varsta de 19 luni și 3 ani, iar apoi le-ar fi pus trupurile in portbagajul unei masini. Crima oribila s-ar fi petrecut dupa ce barbatul s-ar fi certat cu mama micuților. 

Atenție, un nou tip de escrocherie: Mai mulți moldoveni, sunați sa spuna „datele bancare pentru recensamant”

10:50, 13.04.2024 - Autoritațile anunța ca au fost raportate cazuri din partea populației precum ca au fost contactați la telefon și li s-au solicitat datele bancare sub pretextul colectarii datelor pentru recensamant.


Ce parere ai despre aceasta stire?