Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cehia: Patru muncitori, grav răniţi după o deflagraţie la o fabrică de explozibili

Publicat:

Toti cei patru raniti au fost spitalizati cu arsuri care le pun viata in pericol. Unul dintre ei a suferit lovituri in zona capului din cauza suflului exploziei de praf de pusca.

Fabrica respectiva face parte din compania de stat 'Explosia', cunoscuta si pentru ca produce explozibilul plastic Semtex.

O explozie la aceeasi fabrica s-a soldat cu moartea a patru muncitori si ranirea altor noua in anul 2011.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua soldati au fost raniti intr-o explozie la o baza militara din Cehia, folosita pentru antrenarea trupelor ucrainene

16:56, 17.06.2024 - Noua soldati au fost raniti intr-o explozie care s-a produs luni intr-o baza militara ceha folosita pentru antrenarea trupelor ucrainene, au anuntat armata si surse medicale, potrivit The Guardian, preluat de News.ro. 

VIDEO Explozie intr-un poligon militar din Cehia: cel puțin noua raniți / Poliția Militara a inceput o ancheta

16:00, 17.06.2024 - O explozie a avut loc la poligonul de antrenament militar ceh din Libava. Autoritațile raporteaza raniți. Anunțul a fost facut de  Forțele Armate Cehe.„Avem de-a face cu un accident grav in zona de pregatire militara Libava, unde a explodat muniție.

Tragedie feroviara in Cehia: 4 morți și 27 de raniți dupa coliziunea a doua trenuri – VIDEO

13:25, 06.06.2024 - Un tren de pasageri care se indrepta spre Ucraina a intrat in coliziune frontala cu un tren de marfa in apropierea orașului Pardubice din Cehia, joi seara, provocand o tragedie feroviara. Cel puțin 4 persoane au murit și alte 27 au fost ranite, potrivit autoritaților cehe.

Cel puțin 4 morți și zeci de raniți dupa o coliziune feroviara in Cehia

09:41, 06.06.2024 - Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite intr-o coliziune intre un tren de pasageri si un convoi de marfuri, miercuri seara, in centrul Republicii Cehe, scrie AGERPRES.

Tragedie in Cehia. Patru morti si zeci de raniti in urma unui accident feroviar – VIDEO

09:41, 06.06.2024 - Un accident cumplit a avut loc, miercuri seara, pe calea ferata, in Cehia. Bilanțul comunicat de autoritați indica faptul ca sunt cel puțin patru decese. Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite intr-o coliziune intre un tren de pasageri si un convoi de marfuri, miercuri…

Imaginile dezastrului din Cehia

07:56, 06.06.2024 - Cel putin patru oameni au murit si zeci au fost raniti in urma coliziunii dintre un tren de pasageri si un marfar, miercuri seara, in Cehia. Accidentul a avut loc cu putin timp inainte de ora 21.00 GMT in apropierea statiei Pardubice, la aproximativ 100 km est de Praga. Aproximativ 300 de pasageri,…

Tragedie pe calea ferata! Patru morti si zeci de raniti dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in Cehia

07:31, 06.06.2024 - "Patru pasageri au suferit rani care au dus la moartea lor", a declarat Alena Kisiala, purtatoare de cuvant a serviciilor locale de salvare, pentru televiziunea publica ceha, relateaza AFP.Referindu-se la "un mare dezastru", premierul Petr Fiala a transmis condoleante. "Cu totii ne gandim la victime…


Ce parere ai despre aceasta stire?