Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CEC a respins contestația depusă de Ruslan Codreanu prin care nu a fost înregistrat în cursa electorală

Publicat:

(CEC) a respins contestația depusa de prin care de Circumscripție Electorala Chișinau (CECEC) l-a exclus din cursa electorala, dupa invalidarea a peste o mie de semnaturi colectate.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

GAEȘTI: BEC a respins contestația PSD! Mesaj virulent al “invingatorului” și elegant al “invinsului”

23:15, 13.06.2024 - BEC a respins ca nefondata contestația PSD prin care partidul a semnalat o posibila frauda in procesul de alegere al primarului orașului Gaești. BEC nu considera ca au fost aduse suficiente probe. Astfel, primarul in funcție, Gheorghe Grigore caștiga un nou mandat de primar al Gaeștiului cu 3353 de…

Ovidiu Jidveian ramane in arest. Magistrații Inaltei Curți de Casație și Justiție au respins contestația acestuia

17:25, 12.06.2024 - Ovidiu Jidveian ramane in arest. Magistrații Inaltei Curți de Casație și Justiție au respins contestația acestuia Ovidiu Jidveian ramane in arest. Magistrații Inaltei Curți de Casație și Justiție au respins contestația fostului avocat din Alba, Ovidiu Jidveian, facuta de acesta asupra masurii arestului…

Tribunalul UE a respins contestația impotriva veto-ului Austriac pe Schengen: 'Sa va fie rușine'

00:06, 12.06.2024 - Tribunalul Uniunii Europene, prin judecatorul Ricardo da Silva Passos, a respins contestația depusa de Asociația pentru Energie Curata și Combaterea Schimbarilor Climatice privind aderarea Romaniei la spațiul Schengen.

Lotul 2 al centurii metropolitane se lasa așteptat. CNSC a respins contestația depusa de CON-A privind decizia de anulare a licitației.

13:41, 28.05.2024 - Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins contestația depusa de firma CON-A Operations privind decizia de anulare a licitației pentru realizarea tronsonului 2 al centurii metropolitane.

E oficial! Centura Metropolitana a municipiului Cluj-Napoca a ramas in aer! CNSC a respins contestația CON A

18:25, 27.05.2024 - Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins astazi contestația depusa de firma CON A privind anularea de catre Primaria Cluj-Napoca a licitației pentru Centura Metropolitana, tronsonul lung (numarul 2).In urma cu cateva saptamani, Primaria nu a avut de ales și a fost obligata…

Ion Iliescu nu se lasa! Este vorba despre contestatia depusa de fostul presedinte. Cand ar urma sa fie solutionata

19:50, 15.05.2024 - Un complet de trei judecatori din cadrul Inaltei Curți de Casație și Justiție este convocat sa decida asupra contestației privind legalitatea rechizitoriului in Dosarul Revoluției. Aceasta mișcare vine in urma unor opțiuni diferite exprimate de cei doi judecatori din formula inițiala. Probleme noi in…

Catalin Cherecheș ramane in inchisoare! Curtea de Apel i-a respins contestația. Decizia este definitiva

14:40, 18.04.2024 - Catalin Cherecheș ramane in spatele gratiilor! A incercat sa se elibereze din inchisoare. insa Curtea de Apel i-a respins cererea. Decizia este definitva, astfel ca fostul primar din Baia Mare va executa cei cinci ani de pedeapsa.

„Verde” pentru construirea noului spital de boli infecțioase din Oradea. Curtea de Apel a respins contestația Precon

11:50, 12.04.2024 - Curtea de Apel Oradea a respins, definitiv, contestația formulata de compania Precon Transilvania in legatura cu proiectul de construire a noului spital de boli infecțioase și pneumologie, situat pe strada Vladeasa. Sentința data joi de instanța este definitiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?