Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceai de anason, beneficii pentru sanatate

Publicat:

Anasonul are un gust distinct, asemanator lemnului dulce si este adesea folosit pentru a adauga aroma deserturilor si bauturilor.

Anasonul sau Pimpinella anisum este o planta care provine din aceeasi familie ca morcovii, telina si patrunjelul. Poate creste pana la 1 metru inaltime si produce flori si un mic fruct alb cunoscut sub numele de seminte de anason.

Ceai de anason, bogat in nutrienti

Depresia este o afectiune comuna, dar debilitanta, care afecteaza pana la 25% dintre femei si 12% dintre barbati din intreaga lume. Ceaiul de anason pot ajuta la tratarea depresiei.

Remediu

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai de capșuni. 5 beneficii uimitoare pentru sanatate

09:10, 28.06.2024 - Ceaiul de frunze de capșuni, deși mai puțin cunoscut, este o bautura delicioasa care ofera numeroase beneficii pentru sanatate. De la susținerea digestiei și combaterea anemiei pana la ameliorarea acneei și reducerea durerilor, acest ceai miraculos merita sa fie inclus in rutina zilnica a oricui dorește…

De ce e bine sa bei ceai de anghinare. 10 beneficii miraculoase pentru sanatate

09:20, 11.06.2024 - Ceaiul de anghinare a devenit tot mai popular datorita multiplelor beneficii pe care le aduce sanatații. Acest remediu natural, cunoscut inca din antichitate, ofera nu doar o experiența placuta pentru papilele gustative, ci și un boost semnificativ pentru organism.

Ce beneficii are papadia pentru sanatate. Specialiștii susțin ca este o planta care poate vindeca multe afecțiuni

09:05, 23.05.2024 - Papadia, o planta adesea considerata o buruiana, „caștiga” tot mai multa recunoaștere pentru multiplele sale beneficii pentru sanatate. Specialiștii afirma ca are proprietați vindecatoare pentru diverse afecțiuni.

Gargara cu apa sarata – Ce beneficii are

10:10, 12.05.2024 - Clorura de sodiu, cunoscuta in termeni populari sub numele de sare de bucatarie, este folosita in alimentație de secole intregi, dar și pentru conservarea alimentelor sau pentru sanatatea organismului. Iata de ce gargara cu apa sarata este recomandata și ce beneficii are.Sarea de bucatarie poate fi…

SANATATE NOASTRA O plimbare scurta dupa masa ajuta la controlul glicemiei

10:01, 08.05.2024 - Arborii, parcurile și gradinile publice nu se rezuma doar la elemente decorative ale peisajului urban, ci au o multitudine de roluri și beneficii. The post SANATATE NOASTRA O plimbare scurta dupa masa ajuta la controlul glicemiei first appeared on Informatia Zilei .

De ce e bine sa bei ceai cu semințe de schinduf. 5 beneficii uimitoare pentru sanatate

09:50, 28.04.2024 - In ultimul timp, ceaiul cu semințe de schinduf a captat atenția datorita felului in care acționeaza asupra organismului uman. De ce este acest ceai recomandat de mulți specialiști? Iata cinci beneficii uimitoare pe care le are atunci cand vine vorba de sanatate.

Leacul ascuns in urzici. Afecțiunile care pot fi tratate cu aceste plante

20:45, 22.04.2024 - Urzicile, un remediu sanatosEczemele de piele sunt printre cele mai comune probleme dermatologice, iar urzicile pot fi un remediu eficient in tratarea lor. Consumul de urzici sub forma de mancare sau aplicarea locala a acestora sub forma de crema poate ameliora simptomele eczemelor și poate contribui…

De ce e bine sa bei ceai de coacaze roșii. 10 beneficii uimitoare

09:36, 12.04.2024 - Ceaiul de coacaze roșii, cu aroma sa vibranta și gustul sau racoritor, „ascunde” o serie de beneficii remarcabile pentru sanatatea noastra. De la susținerea sistemului imunitar la imbunatațirea sanatații inimii și a digestiei, aceasta bautura revigoranta este in centrul atenției pentru proprietațile…


Ce parere ai despre aceasta stire?