Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai SEXY brunetă din Târgu Jiu s-a MĂRITAT în această după-amiază! Ce ținută SEXY a purtat! FOTO

Publicat:


Frumoasa bruneta originara din s-a casatorit joi dupa-amiaza cu iubitul ei Dragoș. Cei doi indragostiți și-au unit destinele printr-o ceremonie discreta la care au luat parte doar prietenii apropiați, dar și baiețelul soțului ei.

Fosta prezentatoare Tv, a fost ceruta in casatorie la finalul lunii noiembrie. Dupa ce a spus ”da”, vedeta nu a putut sa mai aștepte și doar in cateva saptamani a hotarat sa mearga in fața ofițerului starii civile.
La inceput, Roxana a fost discreta in privința relației cu Dragoș și nu a vrut sa se știe multe lucruri despre…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Naomi Hedman, apariție spectaculoasa la „Beach, Please!”. Ce ținuta indrazneața a imbracat fosta concurenta de la „X Factor”

15:45, 17.07.2024 - Naomi Hedman, fosta concurenta de la „X Factor” sezonul 9, a incins atmosfera pe litoralul romanesc. Tanara și-a facut apariția in cadrul festivalului „Beach, Please!” intr-o ținuta indrazneața.

Salman Khan a aparut pe contul de Instagram al Iuliei Vantur. Ce a transmis starul de la Bollywood pentru fanii iubitei sale

11:36, 09.06.2024 - Salman Khan a surprins cu cea mai recenta apariție a sa, chiar pe contul de Instagram al Iuliei Vantur. Starul de la Bollywood a avut un mesaj pentru fanii care o urmaresc pe iubita lui. De aproximativ 10 ani de zile, Salman Khan și Iulia Vantur traiesc o frumoasa poveste de iubire. Discreta in ceea…

Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Jessica Maria a implinit un an: ”Fiecare moment petrecut...”

11:41, 28.05.2024 - Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Fosta ispita de la Insula Iubirii a scris un mesaj emoționant in ziua in care fiica ei implinește un an! Bruneta i-a pregatit fetiței sale, Jessica Maria, o surpriza impresionanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?