Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai nouă afacere în Noua Zeelandă: furatul albinelor

Publicat:

Familiile de albine din sunt furate și vandute de gruparile de crima organizata care vor sa profite de prețul record al mierii, au anunțat marți apicultorii și poliția locala, transmite Reuters.

"Nu conteaza daca este vorba de familii de albine sau metamfetamina, este vorba de o noua goana dupa aur", a declarat , manager la , care este și el victima a hoților de albine.

Potrivit cifrelor furnizate de poliție, peste 400 de cazuri de furturi de albine au fost raportate în perioada iulie 2016 — ianuarie…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundatii pe coasta de est a Noii Zeelande: au fost ordonate evacuari

09:40, 26.06.2024 - Ploile torentiale si valurile inalte care au lovit coasta estica a Insulei de Nord din Noua Zeelanda au dus la evacuarea unor locuinte dupa ce raurile s-au revarsat, iar valurile au provocat inundatii in zonele de coasta, informeaza Reuters potrivit Agerpres.

SUA: Ucraina poate folosi arme americane pentru a lovi ținte in interiorul Rusiei. „Nu e vorba despre geografie. Este bun simț”

10:40, 21.06.2024 - Ucraina poate folosi arme furnizate de SUA pentru a lovi in interiorul Rusiei, nu doar pe teritoriul rus din apropierea regiunii ucrainene Harkov, forte ruse care trag asupra trupelor ucrainene, a afirmat joi Pentagonul, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Avionul premierului Noii Zeelande, Christopher Luxon, s-a defectat in drum spre Japonia

09:35, 17.06.2024 - Defecțiunea a fost observata duminica, in timpul unei opriri pentru realimentare in Papua Noua Guinee. Premierul neozeelandez Christopher Luxon și delegația sa zburau spre Tokyo cu un avion al Forțelor de Aparare ale țarii, o aeronava Boeing 757, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.In aceste…

Pandemia care decimeaza aricii de mare s-a raspandit dincolo de Marea Roșie, alarmandu-i pe cercetatori

12:00, 07.06.2024 - O pandemie care se transmite in apele marii si a decimat populatiile de arici de mare din Marea Rosie afecteaza in prezent si exemplarele din unele regiuni ale Oceanului Indian, riscand sa se raspandeasca la nivel global, conform oamenilor de stiinta din Israel citati vineri de Reuters.

Razboi in Gaza, ziua 234. Val de proteste la nivel mondial dupa un atac asupra unei tabere de corturi din Rafah

08:55, 28.05.2024 - Un atac aerian israelian a declanșat un incendiu in care au murit 45 de persoane intr-o tabara de corturi din orașul Rafah din Gaza, au anunțat luni oficialii. Atacul a provocat un val de proteste din partea liderilor mondiali, care cer punererea in aplicare a deciziei CIJ, scrie Reuters. Familiile…

Se pregatește o afacere uriașa: Europa iși face consorțiu ca sa cumpere arme la comun, posibil din SUA

08:55, 06.05.2024 - Rheinmetall a lansat recent ideea formarii unui consortiu european de arme pentru a concura mai bine cu rivalii americani, in timp ce grupul german de aparare si-a expus ambitiile globale intr-o industrie in plina expansiune, transmite Reuters. Compania, un beneficiar major al cresterii cheltuielilor…

Putin spune ca ii va gasi pe cei au comandat masacrul de la Moscova. Nicio vorba despre ISIS, care a revendicat atacul

15:50, 02.04.2024 - Președintele Vladimir Putin a declarat marți ca Rusia va afla cine s-a aflat in spatele atacului terorist de luna trecuta asupra unei sali de concerte de langa Moscova, care a ucis cel puțin 144 de persoane, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?