Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai mare pânză de păianjen din lume FOTO

Publicat:

Un paianjen mai mic de 2 centimetri reuseste sa contruiasca panze atat de mari, ca trec deasupra unui rau tropical, dintr-un copac in altul. Sunt aproape 25 de metri de panza, scrie NewScientist.

Paianjenul a fost descoperit in Madagascar, anul trecut. Cercetatorii au studiat 46 de panze de ale lui, pentru a descoperi victimele autorului lor. Acestea, in mod previzibil, nu au dezvaluit multe: insecte de dimensiuni mici, nici un fel de prada importanta. "Nu stim daca panzele acestui tip de paianjen sunt pur si simplu o exceptie sau nu am descoperit noi inca…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au descoperit o legatura intre tatuaje și apariția cancerului limfatic. Ce arata un nou studiu

11:20, 05.06.2024 - Cercetatorii au realizat o analiza care arata ca pigmentul tatuajelor poate duce la apariția cancerului limfatic. Legatura intre tatuaje și limfomul malign general, precum și subtipurile de limfom, a fost analizata in cadrul unui studiu, relateaza ScienceDirect. 

Premiera medicala mondiala: Cercetatorii chinezi au descoperit tratamentul care vindeca diabetul

15:25, 03.06.2024 - Un barbat de 59 de ani, care traia cu diabet de 25 de ani și facea insulina de mai multe ori pe zi, a fost vindecat complet, au anunțat cercetatorii chinezi, care au raportat, in premiera mondiala, vindecarea prin terapie celulara a unui caz de diabet zaharat.   O terapie revoluționara aplicata in premiera…

Cercetatorii chinezi au descoperit ingredientul vinovat pentru cheagurile din sange

13:36, 25.05.2024 - Cercetatorii chinezi au descoperit microplastice in cheagurile de sange prelevate de la pacienti care au suferit accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord sau tromboze venoase profunde.La inceputul acestui an, un studiu arata ca microplastice mici fragmente de plastic desprinse din bucati mai mari…

Animalele care au propriul lor alfabet. Asa comunica intre ele, cercetatorii sunt uimiti de descoperire

10:00, 21.05.2024 - Lumea animalelor este, inca, una plina de mistere și multe lucruri inca neeucidate. Dar, conform unor cercetari, s-a descoperit care sunt animalele care au propriul lor alfabet, comunicand astfelintre ele. Cercetatorii spun ca sunt uimiti de descoperire. Cercetatorii au descoperit care sunt animalele…

Cercetatorii au rezolvat misterul „copacului vieții”

00:51, 21.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor baobabi, care au aparut acum 21 de milioane de ani in Madagascar. Potrivit studiilor ADN, emblematicii copaci au aparut in Madagascar acum 21 de milioane de ani. Semințele lor au fost transportate mai apoi de curenții oceanici pina in Australia…

Misterul ‘Copacului vieții’ a fost rezolvat de oamenii de știința. Povestea lui a inceput in urma cu 21 de milioane de ani

07:56, 16.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor arbori baobab. Conform studiilor ADN, acești arbori emblematici au aparut pentru prima data in Madagascar, in urma cu 21 de milioane de ani, scrie BBC. Semințele lor au fost ulterior transportate de curenții oceanici in Australia și, de asemenea,…

Cercetatorii se confrunta cu o provocare imensa: au descoperit o grota subacvatica atat de adanca incat pare sa nu aiba fund

09:46, 07.05.2024 - Recent, o echipa de cercetatori a descoperit cea mai adanca peștera subacvatica din lume, situata in apropierea graniței dintre Mexic și Belize. Inițial considerata a doua cea mai adanca peștera, Taam Ja’ Blue Hole (TJBH) s-a dovedit a fi chiar mai adanca decat se credea, ajungand la o remarcabila adancime…

Ce au descoperit recent cercetatorii sub suprafața Pamintului

00:40, 01.05.2024 - Cercetatorii de la Northwestern University din SUA au anunțat ca au descoperit „un tezaur acvatic” ascuns adinc sub suprafața Pamintului. Descoperirea a fost posibila datorita unui tip de roca albastra care exista in mantaua planetei noastre și are abilitatea unica de a capta apa in structura sa. {{739030}}Anunțul…


Ce parere ai despre aceasta stire?