Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai înaltă clădire din lume va fi construită la New York și va avea o formă... inedită - GALERIE FOTO

Publicat:

Cursa pentru construcția celui mai spectaculos zgârie-nori din lume a atins noi culmi dupa ce planurile unei cladiri care se vrea a fi cea mai înalta din lume au fost dezvaluite.

'' va fi construita în Manhattan și va avea o forma... inedita. Înalta de 1.219 metri, cladirea va porni din doua puncte diferite și se vor uni în cel mai înalt punct.

, cladirea impresionanta va dispune de lifturi care vor putea funcționa și în partea superioara, acolo unde cladirea se curbeaza.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un magnet și o funie: Comoara, gasita printr-o metoda inedita

01:00, 05.06.2024 - Un cuplu de pasionați de „pescuitul cu magneți” susțin ca au scos dintr-un lac din New York un seif care conținea aproximativ 100.000 de dolari. James Kane și Barbie Agostini au aruncat o fringhie cu un magnet intr-un lac din Flushing Meadows Corona Park din Queens, de unde au tras și seiful. {{749986}}Cutia…

Panica in tabara anti-Trump - Democrații cer grațierea fostului președinte, dupa valul de susținere generat de condamnare

22:20, 01.06.2024 - Reprezentantul Dean Phillips (D-MN) i-a cerut guvernatorului democrat din New York, Kathy Hochul, sa il grațieze pe fostul președinte Donald Trump in urma condamnarii sale in procesul privind banii tainuiți din Manhattan.

Alegeri SUA 2024: cursa stransa intre Joe Biden și Donald Trump. Ce indica un nou sondaj

16:05, 15.05.2024 - Presedintele american Joe Biden si rivalul sau Donald Trump sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidentiale din 5 noiembrie, potrivit unui nou sondaj publicat de Reuters/Ipsos, relateaza Agerpres.Sondajul, efectuat timp de opt zile, pana marți, arata ca 40% dintre alegatori ar vota pentru…

(video/galerie foto) Prima școala subterana din lume, construita la Harkov: Vezi cum arata

13:41, 03.04.2024 - La Harkov a fost finalizata construcția primei școli subterane din lume. Aceasta are cele mai inalte standarde de siguranța și este proiectata pentru a școlariza 900 de elevi in doua schimburi, scrie presa ucraineana.


Ce parere ai despre aceasta stire?