Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai ciudată dulceaţă, din ceapă roşie şi must de struguri. Reţeta unui desert delicios

Publicat:

Cunoscutul bucatar banatean, spune ca dulceata de ceapa cu must de struguri e preferata sa. “Ma inebunesc dupa dulceata asta si suport cicaleala Nemtoaicei(n.r. sotiei) atunci cand o fabrichez, fiindca ea pufneste pe nari ca o balauroaica sadea, imputandu-mi ca ii imput casa cu miros de ceapa si ii impregnez covoarele cu aroma aia pentru ea insuportabila. Si zic, ii suport cicaleala si o ignor ca sa se aprinda si mai mult, fiindca nebunia asta fiarta in tuciul cel de fonta, are valente de apa vie, panaceu universal si viagra la un loc. Imi place iarna sa imi ung o felie de paine…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce ingrașa sucurile atat de tare. Un artist a slabit aproape 25 de kilograme dupa ce a renunțat la bauturile carbogazoase

23:45, 26.06.2024 - Totodata, vei descoperi in randurile de mai jos de ce sucurile facute in casa sunt la fel de nesanatoase ca cele din comerț. Explicațiile au fost oferite de nutriționiști de peste hotare.Rapperul Post Malone a slabit aproape 25 kilograme dupa ce a renunțat complet la sucurile carbogazoasePost Malone…

Dulceața de vișine demențiala! Ce sa pui ca sa obții gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul

10:50, 26.06.2024 - Ingrediente dulceața de vișine: - 1 kg de vișine coapte și fara samburi- 800 g de zahar- 1 lamaie (sucul)- 1 plic de zahar vanilat (opțional) Rețeta sezonului: Cum se prepara delicioasa dulceața de dude Modalitatea de preaparare:- spalați vișinele și indepartați samburii.- puteți folosi un dispozitiv…

Dulceața de vișine demențiala! Ce sa pui ca sa obți gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul

10:35, 26.06.2024 - Ingrediente dulceața de vișine: - 1 kg de vișine coapte și fara samburi- 800 g de zahar- 1 lamaie (sucul)- 1 plic de zahar vanilat (opțional) Rețeta sezonului: Cum se prepara delicioasa dulceața de dude Modalitatea de preaparare:- spalați vișinele și indepartați samburii.- puteți folosi un dispozitiv…

Cum se face dulceața de smochine. Cea mai simpla rețeta pentru un gust desavarșit

08:35, 25.06.2024 - Cum se face dulceața de smochine. Smochinele pot fi conservate, facand din ele dulceața. Servește-ți familia și prietenii cu dulceața de smochine de casa. Este partenerul perfect pentru o felie de paine proaspata la micul dejun. Daca ai un smochin in curte care rodește pe tot parcursul verii sau daca…

Adevarul neplacut despre lumanarile parfumate. De ce nu mai trebuie sa folosești - avertisment de la un chimist

07:27, 14.06.2024 - In timp ce lumanarile parfumate emana un miros placut, cercetarile recente au demonstrat ca acestea produc vapori și particule care pot fi daunatoare pentru sanatate atunci cand sunt inhalate in doze mari.Studiile sugereaza ca acestea pot fi periculoase pentru sanatate, deoarece toxicitatea lumanarilor…

Capșuni la borcan – aromate și bune pe tot parcursul anului: Rețeta simpla pentru conservarea capșunilor fara gatire

19:45, 25.05.2024 -   Uita de congelare și gatit; aceasta rețeta este perfecta chiar și pentru incepatori. Cu ghidul nostru detaliat, vei putea citi despre conservarea capșunilor cu ușurința și vei avea intotdeauna o rezerva din acest fruct delicios.Ingrediente necesare:3 kg de capșuni proaspete3 kg de zahar (raport 1:1)Mod…

Cea mai buna reteta de dulceata de visine. Ingredientul pe care il foloseau bunicile noastre pentru un gust special

15:01, 25.05.2024 - Este vremea cireselor si a visinelor, iar gospodinele se pregatesc pentru iarna inca de acum. Insa putine stiu care este considerata cea mai buna reteta de dulceata de visine. Are un ingredient special, folosit de mai toate bunicile noastre. Cum faci cea mai buna reteta de dulceata de visine Indiferent…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?