Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai buna prajitura pentru zilele de week-end. Se face in 10 minute si nu necesita coacere!

Publicat:

Toata familia va indragi aceasta prajitura dupa o masa copioasa. Cel mai bine este ca se prepara in doar 10 minute si nu necesita coacere. Ingrediente necesare: -250 g unt -200 g zahar -5 oua -100 g ciocolata de menaj -o jumatate kg biscuiti zdrobiti -1 foaie de napolitana Metoda de preparare: Intr-un vas adecvat se topeste untul cu zaharul si se adauga ouale si ciocolata de menaj. Se gateste pana cand toate ingredientele s-au topit. Cand amestecul fierbe, se adauga biscuiti zdrobiti. Odata ce amestecul se ingroasa, se inlatura de pe foc. Intr-o tava se aranjeaza foaia de napolitana si peste ea…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce revigoram cultura de roșii dupa furtuna cu grindina. Amestecul BIO pentru producția de tomate

02:36, 15.06.2024 - Cum revigoram cultura de roșii Roșiile sunt printre cele mai apreciate legume din gradina. Cu o ingrijire adecvata și cateva sfaturi esențiale, rasadurile pot produce fructe delicioase și coapte. Nu este suficient doar sa alegi cele mai bune soiuri de roșii sau sa le asiguri un mediu optim pentru creștere.…

Cea mai simpla și ieftina metoda care curața rapid tigaia arsa. E ca noua in cateva minute

15:20, 07.06.2024 - Atunci cand vine vorba de gatit, chiar daca nu-și doresc asta, gospodinele se trezesc cu tigaile arse, și cu greu reușesc sa remedieze aceasta problema. Dar, se pare ca nu va mai fi cazul sa cumpere una noua, deoarece le propunem cea mai simpla și ieftina metoda care curața rapid tigaia arsa. Folosind…

Oamenii de știința au creat diamante in citeva minute. Care este metoda

21:25, 26.05.2024 - Oamenii de știința au utilizat o noua tehnica prin care au creat diamante in 15 minute la presiunea normala a atmosferei și fara a folosi un diamant inițial, ceea ce ar putea face ca aceste pietre prețioase sa fie mult mai ușor de produs in laborator. Diamantele naturale se formeaza in manta Pamintului,…

Comisia amendeaza Mondelez cu 337,5 milioane EUR pentru restricții comerciale transfrontaliere

16:00, 23.05.2024 - Comisia Europeana a amendat Mondelez International, Inc. (Mondelez) cu 337,5 milioane EUR pentru obstrucționarea comerțului transfrontalier cu produse din ciocolata, biscuiți și cafea intre statele membre. Comisia Europeana a amendat Mondelez International, Inc. (Mondelez) cu 337,5 milioane EUR pentru…

Prima masura dupa explozia prețurilor! CE amendeaza gigantul american care deține marcile Lu, Oreo și Milka cu 337,5 milioane de euro

14:15, 23.05.2024 - Bruxelles-ul a decis joi o amenda de 337,5 milioane de euro pentru gigantul alimentar american Mondelez, proprietarul marcilor Lu, Oreo, Milka si Toblerone, care este acuzat de obstructionarea concurentei pe piata de ciocolata, biscuiti si cafea, relateaza AFP. La finalul unei anchete lansate in ianuarie…

Rețeta prajiturii Durerea. Cum se prepara acest desert

21:21, 08.05.2024 - Ingrediente pentru aluat:200g faina150g unt100g zahar pudra1 ou1 lingurița extract de vanilieIngrediente pentru umplutura:200g nuca macinata100g zahar2 lingurițe ness (cafea solubila)2 oua100ml lapteEsența de vanilieMod de preparare:Aluat:Intr-un castron, amesteca faina și zaharul pudra.Adauga untul…

Secretul frumusetii rusoaicelor. Ce folosesc pentru a avea un ten perfect chiar și la varste inaintate

21:56, 23.04.2024 - Femeile din Rusia par sa imbrace procesul de imbatranire cu o grație aparte, pastrandu-și stralucirea și prospetimea tenului la orice varsta. Vazute ca modele de frumusețe și eleganța, rusoaicele ridica intrebari privind secretele lor de infrumusețare și intreținere a tenului, care au ramas pana acum…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…


Ce parere ai despre aceasta stire?