Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce vor alegătorii: președinte echidistant politic sau independent?

Publicat:
Ce vor alegătorii: președinte echidistant politic sau independent?

Sondajele premerg intrarea triumfala in campania electorala pentru alegerea președintelui. Data alegerilor a fost stabilita. Partidele aveau nevoie de o stare de nervozitate pentru a se putea lansa cu toata forța in lupta electorala. The post Ce vor alegatorii: președinte echidistant politic sau independent? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este Romania o țara mai instabila politic decat alte țari?

13:51, 03.07.2024 - Franța nu mai este ce a fost dupa rezultatele de la votul de duminica. Partidul lui Le Pen este mai aproape de guvernare decat oricand. The post Este Romania o țara mai instabila politic decat alte țari? first appeared on Informatia Zilei .

Predicție sumbra pentru conservatorii premierului britanic Rishi Sunak: Sondajele indica „extinctia electorala” la alegerile din iulie

16:40, 16.06.2024 - Trei sondaje de opinie britanice, publicate sambata seara, au prezentat o imagine sumbra pentru Partidul Conservator al prim-ministrului Rishi Sunak, iar un sondaj a avertizat ca partidul se confrunta cu ”extinctia electorala” la alegerile din 4 iulie, transmite Reuters.

Sondajele prezic o catastrofa electorala in Marea Britanie pentru partidul premierului

15:50, 16.06.2024 - Sondajele din Marea Britanie indica un dezastru electoral pentru conservatorii premierului Rishi Sunak, iar specialiștii folosesc termenul „extincție electorala” și spun ca partidul de la guvernare ar putea avea cel mai prost rezultat din istorie, conform Mediafax.

CAMPANIE ELECTORALA Incompetența PNL in gestionarea proiectului ștrandului din comuna Beltiug

16:40, 02.06.2024 - Inceput in anii ‘90, proiectul ștrandului a capatat contur in mandatul fostului președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Arpad Csehi. The post CAMPANIE ELECTORALA Incompetența PNL in gestionarea proiectului ștrandului din comuna Beltiug first appeared on Informatia Zilei .

Alegeri electorale: Cine sunt liderii centrali si din Constanta din spatele partidelor politice intrate in cursa electorala din 2024?

17:20, 13.05.2024 - Conducerea centrala este formata de personaje politice cunoscute, iar birourile politice nationale si judetene, acolo unde sunt formate si functionale, vorbesc despre problemele nationale si locale cu care se confrunta reprezentantii partidelor in teritorii si iau cele mai importante decizii ce vizeaza…

Incepe campania electorala pentru alegerile europarlamentare : Ce reguli trebuie sa respecte partidele

13:25, 10.05.2024 - Campania electorala pentru alegerile locale si europarlamentare din data de 9 iunie incepe astazi, 10 mai, si se incheiei in 8 iunie, la ora 7.00. Campania in audiovizual se va incheia in 7 iunie, la ora 7.00. Biroul Electoral Central recomanda competitorilor electorali sa aiba un discurs echilibrat…

SATU MARE, CAMPANIE ELECTORALA Alianța romaneasca la Satu Mare, posibil sa se se faca fara Adrian Cozma

15:15, 23.04.2024 - Semnalul a fost dat de Octavian Petric, președintele organizației județene Pro Romania. The post SATU MARE, CAMPANIE ELECTORALA Alianța romaneasca la Satu Mare, posibil sa se se faca fara Adrian Cozma first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?