Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce va purta Jennifer Aniston în noaptea nunţii?

Publicat:

i-a daruit iifer Aniston lenjerie intima personalizata inaintea nuntii actritei cu .

Modelul australian, care are un baiat, Flynn, in varsta de doi ani, cu , a renuntat recent la jobul sau de ingeras Victoria’s Secret, insa doreste sa lanseze, in viitor propria sa colectie de lenjerie intima, asa ca i-a trimis nifer un pachet cu ideile sale.

Setul este cusut manual, este unicat. Este alb pur, sexy dar elegant si incredibil de frumos”, a declarat o sursa.

Jennifer le-a aratat deja prietenilor sai apropriati…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Olanda, amical „secret” inaintea duelului cu tricolorii din „optimi” » I-au dat gol amatorii

12:25, 27.06.2024 - Adversara reprezentativei Romaniei in „optimi”, pe 2 iulie, la Munchen, Olanda a invins-o cu 6-1 pe Havelse, liga a 4-a germana, la nici 24 de ore de la eșecul suferit in fața Austriei. Reprezentativa Olandei a aratat o curba descendenta, pana acum, la turneul final din Germania. De la victoria cu Polonia…

Cum va arata Vlad Gherman in ziua nunții cu Oana Moșneagu. Actorul le-a aratat fanilor costumele pe care la va purta la eveniment

18:30, 24.05.2024 - Vlad Gherman le-a aratat fanilor cum se va imbraca in cea mai importanta zi din viața lui și a Oanei Moșneagu. Actorul va purta doua costume la nunta: unul la Biserica și la valsul mirilor și celalalt la petrecere.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Ce inseamna, de fapt, expresia “Prost ca noaptea”? Ai folosit-o de multe ori fara sa știi acest detaliu secret

12:01, 13.05.2024 - Limba romana este foarte complexa și conține multe expresii, pe care unii le folosesc in contexte greșite, deoarece nu știu semnificația acesteia. Una dintre cele mai folosite și cunoscute este „prost ca noaptea”. Ce inseamna expresia „Prost ca noaptea”? Limba romana este plina de expresii pe care le…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?