Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce surpriză de proporţii a avut o tânără din Iaşi care a ajuns la spital în chinurile facerii

Publicat:

O tanara de 29 de ani a avut surpriza sa nasca patru bebelusi, desi crezuse initial ca va avea doar doi copii. Micutii au ramas in supravegherea medicilor pentru ca au venit pe lume prea devreme, la doar 32 de saptamani, arata . Familia mai are acasa inca patru copii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinci copii și un adult, in spital dupa ce au mancat ciuperci otravitoare culese din padure

13:00, 29.06.2024 - Cinci copii și un adult din județul Botoșani s-au intoxicat cu ciuperci otravitoare culese din padure. Cei cinci copii, cu varste intre 3 și 16 ani, au ajuns la spital cu simptome severe de intoxicație, dupa ce au mancat ciuperci culese impreuna cu parintii lor. Familia culege frecvent ciuperci, dar…

Saracia putea duce la o tragedie fara margini! Cinci copii in spital dupa ce au mancat ciuperci otravitoare culese din padure

09:25, 29.06.2024 - Saracia și lipsa alimentelor aproape ca au dus la o tragedie intr-o familie din județul Botoșani. Cinci copii și un adult au fost transportați de urgența la spital dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci otravitoare culese din padure.Deși starea lor este stabila acum, medicii avertizeaza populația sa…

Alegeri locale 2024 Olt. Surpriza de proporții la Slatina. Primarul Emil Moț a pierdut alegerile

01:35, 10.06.2024 - Partidul Social Democrat Olt a pierdut alegerile la Slatina, deși a caștigat covarșitor in celelalte localitați ale județului. Primarul Emil Moț a fost invins de fostul prefect Mario De Mezzo, prezența la vot fiind de 50%, mai mare decat in 2020.

Alerta medicala in Brașov! Mai mulți copii au ajuns, de urgența, la spital cu tuse convulsiva

13:01, 05.06.2024 - Mai multe cazuri de tuse convulsiva au fost inregistrate in ultima perioada in județ. Reprezentanții Directiei de Sanatate Publice (DSP) Brasov atrag atentia asupra importantei vaccinarii impotriva acestei boli, mai ales ca vaccinul face parte din schema gratuita.

Un roman și-a cumparat BMW X6 in rate, din Anglia. Ce surpriza a avut la un control al Poliției de Frontiera

12:56, 22.05.2024 - Politistii de frontiera din Iasi au indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un roman, care cumparase mașina in rate, din Marea Britanie. Mașina figura in bazele de date ca fiind furata.

Un adult și patru copii, la spital dupa ce in locuința lor a izbucnit un incendiu

14:41, 17.05.2024 - Un adult și patru copii au fost transportați la spital dupa ce locuința lor din Focșani a fost cuprinsa de flacari. Potrivit ISU Vrancea, incendiul a izbucnit la un apartament din municipiul Focșani.La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la nivelul bucatariei unui apartament.

Un polițist din Iași, lovit de o șoferița! A ajuns la spital in stare critica: „Piciorul era sfaramat”

22:36, 12.05.2024 - Un polițist de frontiera din județul Iași a fost spulberat de o șoferița. Barbatul in varsta de 44 de ani a fost prins intre doua autovehicule și a fost operat de urgența, timp de 10 ore la membrele inferioare.

Surpriza de proporții! Viktor Orban ar fi preluat controlul Euronews, unul dintre cele mai mari canale de televiziune din Europa (presa)

21:21, 12.04.2024 - Entitati apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat in secret la preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews, conform unei investigatii realizate de media maghiare, franceze si portugheze, citata vineri de AFP, scrie AGERPRES.


Ce parere ai despre aceasta stire?