Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce sticlă este recomandată pentru a păstra apa de băut?

Publicat:

Toți știm cat de important este sa ne menținem hidratați, dar știați ca alegerea sticlei din care bem apa poate avea un impact semnificativ asupra sanatații noastre și a mediului? Hai sa exploram impreuna ce materiale sunt cele mai bune pentru sticlele de apa și de ce ar trebui sa ținem cont atunci cand alegem una. Sticle din plastic Sticlele din plastic sunt peste tot și sunt destul de populare datorita prețului accesibil și portabilitații lor. Cele mai comune sunt PET, HDPE și Tritan. PET este folosit adesea pentru sticlele de apa de unica folosința, in timp ce HDPE și Tritan sunt mai durabile…

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Strict interzis pentru romanii care stau la curte. Ce nu mai au voie sa faca

10:01, 25.06.2024 - Schimbari in strategia energetica a RomanieiStrategia Energetica a Romaniei pentru 2035, cu o perspectiva pana in 2050, pune un accent deosebit pe tranziția catre tehnologii de incalzire mai eficiente și mai puțin poluante. Conform noii directive UE, sobele tradiționale pe lemne vor fi inlocuite cu…

Cum sa stimulezi consumul de apa la pisici?

15:46, 18.06.2024 - Hidratarea adecvata este esențiala pentru sanatatea și bunastarea pisicilor. O problema frecvent intalnita in practica veterinara, insa, este aceea ca majoritatea felinelor nu beau suficienta apa. Acest comportament poate duce la probleme de sanatate, inclusiv boli renale, infecții urinare și deshidratare. Care…

Schimbari in sistemul de reciclare: Sticlele care nu vor mai fi acceptate de aparate incepand cu 3 iulie 2024

17:00, 06.06.2024 - Ambalajele eligibile pentru acest sistem sunt marcate cu sigla „Ambalaj cu garanție”. Garanția poate fi recuperata doar pentru ambalajele corect etichetate.Motivele respingerii sticlelorDeși unele sticle au eticheta SGR intacta, ele pot fi totuși respinse de aparatele de reciclare. Acest lucru se intampla…

Obiceiuri care te imbatranesc. Nici nu te-ai fi gandit cat de mult conteaza CUM bei apa!

21:06, 03.06.2024 - Imbatranirea este un proces natural inevitabil, dar exista numeroase obiceiuri care pot accelera acest proces. Printre aceste obiceiuri, modul in care bem apa joaca un rol esențial. Deși pare un aspect banal al vieții de zi cu zi, felul in care ne hidratam poate avea un impact semnificativ asupra sanatații…

DESPRE CIREȘE Cireșe – proprietați și beneficii

13:35, 29.05.2024 - Aceste fructe dulci si colorate se numara printre fructele cu cel mai scazut continut de calorii, dar sunt in acelasi timp surse pretioase de substante nutritive, vitamine si minerale de care organismul are nevoie pentru a functiona in parametrii normali. The post DESPRE CIREȘE Cireșe – proprietați…

OMS, alarmata de consumul de alcool si tigari in randul minorilor

14:10, 27.04.2024 - Minorii deprind din ce in ce mai rapid apucaturile proaste. Consumul de alcool si de tigari electronice in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani este „alarmant”, potrivit unui raport al filialei europene a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Organizatia recomanda masuri de sanatate…

Impactul prafului saharian asupra sanatații. Cum trebuie sa procedeze romanii in aceste zile

17:25, 24.04.2024 - Cat de periculos este praful saharian? Praful saharian este format din particule fine de nisip și minerale, care, odata ajunse in atmosfera, pot fi transportate pe distanțe mari. In general, concentrațiile de praf saharian prezente in aerul din Romania nu sunt considerate a avea un impact major asupra…

Cum poți sa cureți geamul de la aragaz sau cuptor fara sa zgarii sticla. Trei ingrediente simple iți vor fi de mare ajutor

13:31, 09.04.2024 - ​Pastrarea curațeniei este esențiala intr-o casa și cu atat mai mult in bucatarie. Iar aici o zona care necesita adesea atenție este ușa de sticla a aragazului sau a cuptorului. In timp, grasimea, stropii de mancare și reziduurile se pot acumula pe sticla, iar aceasta devine mai greu de curațat, scrie…


Ce parere ai despre aceasta stire?