Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spune Stoltenberg despre vizita lui Viktor Orban la Moscova: „Nu reprezintă NATO, ci propria sa țară”

Publicat:
Ce spune Stoltenberg despre vizita lui Viktor Orban la Moscova: „Nu reprezintă NATO, ci propria sa țară”

(www.b1tv.ro) , secretarul general al NATO, a declarat, vineri, 5 iulie, la Bruxelles, ca premierul ungar nu reprezinta NATO in capitala Rusiei, ci propria țara. De asemenea, Stoltenberg a mai spus ca Orban a informat Alianța in prealabil cu privire la deplasarea lui in Moscova, scrie Reuters. susține […] spune Stoltenberg despre vizita lui la Moscova: „Nu reprezinta NATO, ci propria sa țara” a fost publicat prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol si foto: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jens Stoltenberg: Orban nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria tara. NATO, informata in avans despre vizita

16:25, 05.07.2024 - Premierul ungar Viktor Orban nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria tara, a declarat vineri, la Bruxelles, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care a precizat ca premierul ungar a informat Alianta in avans despre vizita sa in capitala Rusiei.

Reacția lui Jens Stoltenberg la vizita premierului ungar la Moscova: „Orban nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria sa tara"

16:00, 05.07.2024 - In cursul zilei de vineri, la Bruxelles, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a explicat ca prim-ministrul ungar Viktor Orban nu se afla la Moscova in calitate de reprezentant al NATO, ci al propriei țari, conform Agerpres.

Stoltenberg, despre vizita lui Viktor Orban in capitala Rusiei: „Nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria sa tara”

15:35, 05.07.2024 - Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a declarat vineri, la Bruxelles, ca premierul ungar Viktor Orban nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria tara. Șeful NATO precizeaza ca Orban a informat Alianta in avans despre vizita sa in capitala Rusiei.

Stoltenberg spune ca Orban a informat NATO inainte sa mearga la Putin, dar nu reprezinta Alianța la Moscova

15:25, 05.07.2024 - Premierul ungar Viktor Orban nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria tara, a declarat vineri, la Bruxelles, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care a precizat ca premierul ungar a informat Alianta in avans despre vizita sa in capitala Rusiei.

VIDEO Liderul NATO, dezvaluire esențiala despre vizita lui Orban la Putin: 'Alianța, informata in avans'

15:20, 05.07.2024 - Premierul ungar Viktor Orban nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria tara, a declarat vineri, la Bruxelles, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care a precizat ca premierul ungar a informat Alianta in avans despre vizita sa in capitala Rusiei, relateaza Agerpres. De asemenea, liderii Uniunii…

Mesajul lui Scholz pentru Rusia: „Suntem pregatiți”

19:25, 02.06.2024 - Decizia recenta a NATO de a-si consolida frontiera estica este menita sa descurajeze Rusia, a declarat duminica cancelarul german Olaf Scholz, adaugand ca ar trebui sa fie clar pentru Moscova ca Alianta va fi gata sa se apere daca va fi necesar. Intr-un discurs sustinut la Forumul economic est-german…

Scholz il avertizeaza pe Putin: Vom apara „fiecare centimetru patrat” din teritoriul NATO

18:05, 02.06.2024 - Decizia recenta a NATO de a-si consolida granița de est este menita sa descurajeze Rusia, a declarat duminica cancelarul german Olaf Scholz, adaugand ca Moscovei ar trebui sa-i fie clar ca Alianta va fi gata sa se apere daca va fi necesar, relateaza Reuters.Vorbind la Forumul economic est-german de…

Secretarul general al NATO s-a dus la Kiev. Mesajul optimist

17:40, 29.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a efectuat o vizita surpriza la Kiev. Stoltenberg  a dat asigurari luni ca „nu este prea tarziu pentru ca Ucraina sa castige” in fata Rusiei, in pofida regreselor recente ale armatei sale de pe front, in timp ce presedintele ucrainean Volodimir Zelenski…


Ce parere ai despre aceasta stire?