Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spune Maurice Munteanu despre ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nunta lor. „Rochia e într-o zonă romantică”

Publicat:

, juratul de la Bravo, ai stil!, a comentat ținutele purtate de și Smiley in cea mai importanta zi din viața lor. Criticul de moda nu a avut nicio reținere și și-a spus sincer parerea cu privire la apariția mirilor. a comentat ținutele purtate de și Smiley in ziua cea mare. Criticul de moda spune ca cei doi s-au imbracat frmos și ca au aratat cat se poate de ”civilizat”.In ceea ce privește rochia purtata de vedeta, aceasta a fost catre o zona ”romantica” și i s-a potrivit de minune.„Sunt draguțe, arata civilizat. Rochia e intr-o zona romantica,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Gina Pistol la doi ani de cand a renunțat la televiziune: „Am o viața foarte agitata, dar mi se intampla foarte multe lucruri mișto”

12:10, 31.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cele mai recente dezvaluiri facute pe rețelele de socializare. Cu bucurie, soția lui Smiley le-a dezvaluit fanilor ca lucruri importante au loc in viața ei. In urma cu aproximativ doi ani de zile, Gina Pistol și-a anunțat retragerea de la Antena 1, din emisiunile „Asia…

Primele imagini de la cununia religioasa a lui Vincenzo Aiello. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a pașit in fața altarului

12:55, 27.05.2024 - Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a casatorit religios duminica, 26 mai 2024. Tanarul a pașit in fața altarului alaturi de aleasa inimii, la o luna de la cununia civila.

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

09:45, 15.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Dupa ce a renunțat la televiziune, Gina Pistol s-a dedicat familiei sale, casniciei cu cantarețul Smiley,…

Ce ținuta a imbracat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de dupa cununia civila. Tanara a renunțat la rochia alba

15:05, 25.04.2024 - Delia și Lino Golden s-au cununat civil vineri, 19 aprilie 2024. Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans, unde au fost prezenți prietenii și familiile celor doi. Tanara a stralucit intr-o rochie alba și mulata, insa ce a purtat la petrecerea de dupa nunta a luat pe toata lumea prin surprindere.

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Gina Pistol și Smiley, momente romantice in vacanța. Au plecat in Bali pentru prima data in urma cu cateva zile / FOTO

15:36, 06.04.2024 - Te uiți la ei și vezi cuplul perfect! Așa au reacționat fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley atunci cand au vazut cat de indragostiți sunt cei doi. Au reușit sa imbine utilul cu placutul in vacanța din Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima data.

Smiley și Gina Pistol au plecat in Bali. Cu ce se ocupa acolo vedeta: „El este intr-o tabara de muzica, iar eu vreau sa fiu spontana”

16:55, 04.04.2024 - Smiley și Gina Pistol sunt in Bali, dar artistul nu se bucura de o vacanța la soare, el e acolo la munca. In schimb, Gina Pistol are grija sa iși organizeze programul dupa bunul plac, se plimba des și descopera locuri noi. In urma cu aproximativ o saptamana, Smiley și Gina Pistol au plecat din Romania…


Ce parere ai despre aceasta stire?