Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spun zilele de naștere despre Meghan, Harry, Kate și William, de fapt. Astrologii au grăit

Publicat:

Astrologii au analizat zilele de naștere ale ducilor de Sussex și cumnaților acestora. Ce spun cifrele despre cele doua perechi de soți? Care sunt dezvaluirile pe care le-au oferit specialiștii publicului? Fanii cuplului sunt uimiți de cele auzite. Dezvaluirile astrologilor. Ce spun zilele de naștere despre Meghan, Harry, Kate și de naștere semnifica […] The post Ce spun zilele de naștere despre Meghan, Harry, Kate și William, de fapt. Astrologii au grait appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afecțiunea de care sufera Lora. Artista a facut anunțul pe rețelele de socializare: „Forma ușoara, deci fara frica”

11:56, 10.07.2024 - In ultimii ani, de cand rețelele de socializare joaca un rol foarte important in viața noastra, vedetele aleg sa impartașeasca aproape orice cu fanii lor din mediul online. Chiar daca in ultima perioada nu mai aparut atat de des in emisiunile de la televizor, precum o facea pe vremuri, Lora continua…

Alina Ceușan, show la Saga chiar inainte de naștere! Vedeta a chefuit ca in zilele bune / VIDEO

23:10, 08.07.2024 - Alina Ceușan e pe ultima suta de metri cu sarcina, iar peste doar cateva saptamani va deveni din nou mamica. Influencerița pare in cea mai buna forma, iar recent am surprins-o la distracție, la Saga, acolo unde a venit alaturi de cateva prietene.

The Sun: Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie. Schimbarea ar fi fost „dictata de Palat"

21:30, 03.07.2024 - Conform The Sun, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, și-au șters, in secret, prenumele din certificatul de naștere al micuțului prinț Archie. „Rachel Meghan" a fost eliminat pentru a ramane doar „Alteța Sa Regala Ducesa de Sussex".

Harry și Meghan produc doua seriale Netflix despre stil de viața și polo

13:30, 14.04.2024 - Ducele și Ducesa de Sussex vor fi producatorii executivi pentru doua noi seriale non-ficțiune de pe Netflix, care se vor concentra pe stil de viața și polo calare. E bine sa fii prinț, chiar și cand locuiești in America! Una dintre emisiuni va explora „bucuriile gatitului, gradinaritului, ospitalitații…


Ce parere ai despre aceasta stire?