Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă în creier după moarte. Neurologii au descoperit adevărate celule „zombie”

Publicat:

Neurologii au facut o descoperire interesanta și au aflat ca in creierul uman exista anumite celulezombie”. Unele celule din creierul uman iși intensifica de fapt activitatea dupa ce murim. Aceste celulezombie” iși maresc amprenta genica și continua sa-și indeplineasca sarcinile vitale, de parca cineva ar uita sa le spuna ca sunt acum redundante. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  iți gasim soluția! AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD Oferte de nerefuzat 2021 de la Universitatea din Illinois și colegii sai au urmarit cum aceste celule se incapațaneaza…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiul alarmant pentru sute de milioane de femei: Ce s-a descoperit in tampoane

08:50, 10.07.2024 - Un studiu al cercetorilor americani a scos la iveala un fapt ingrijorator in ceea ce privește tampoanele folosite de femei in intreaga lume.Arsenic, plumb și alte metale toxice au fost gasite in tampoane. Metalele toxice ar putea expune femeile la un risc mai mare de afecțiuni de sanatate potențial…

Neurologii dezvaluie care sunt alimentele care trebuie consumate pentru a produce noi celule cerebrale

12:15, 09.07.2024 - Pe masura ce imbatranim, menținerea sanatații cognitive devine o prioritate majora. Neurologii susțin ca alimentele pe care le consumam pot avea un impact semnificativ asupra capacitații creierului nostru de a funcționa bine și chiar de a crește noi celule cerebrale.

Gemenii descopera aventura intr-o excursie spontana, iar Peștii trebuie sa iasa astazi din zona de confort: Afla ce se intampla cu zodia ta

08:25, 24.06.2024 - Conjuncția planetara de astazi ne aduce in prim-plan necesitatea echilibrului intre datorii și placeri personale. Arhetipurile astrologice ne indeamna sa ne ascultam intuiția și sa ne aliniem acțiunile cu adevaratele noastre dorințe.

Senzor implantat in creier care ar putea detecta cancerul

22:20, 20.06.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Știința și Tehnologie Huazhong (HUST) din  Wuhan (China) au realizat un senzor pe baza de gel, implantabil in creier, biodegradabil , capabil sa monitorizeze sanatatea persoanelor cu leziuni la cap sau cu cancer. Studiul referitor la nou senzor este publicat in revista…

NASA a descoperit un semnal neașteptat din afara galaxiei noastre: vor sa localizeze sursa misterioasa sau sa gaseasca explicații

06:06, 18.05.2024 - Oamenii de știința de la NASA au primit un „semnal” neașteptat din afara galaxiei noastre. Pana in acest moment nu exista multe explicații. „Este o descoperire complet intamplatoare”, a declarat Alexander Kashlinsky, cosmolog la Universitatea din Maryland și la Centrul Goddard Space Flight Center al…

„Dorința de a invața nu se oprește”. Dorothy Tillman a intrat la liceu la 10 ani și și-a luat doctoratul la 17 ani, la Universitatea de Stat din Arizona

19:00, 16.05.2024 - Cand cei mai mulți tineri sunt incantați sa termine liceul și, eventual, se gandesc la facultate, Dorothy Tillman, o adolescenta din Bronzeville, Chicago, statul american Illinois, a primit titlul de doctor al Universitații de Stat din Arizona (ASU), relateaza ABC. Cercetarea ei s-a concentrat pe sanatatea…

Descopera creația in expoziția „GENESIS” a artistului Raluca IANCAU

17:10, 22.04.2024 - Marți, 23 aprilie 2024, la ora 15:00, este programat vernisajul Expoziției „GENESIS” a artistei vizuale Raluca IANCAU, gazduit in sala „Justinian Arhiepiscopul” a Centrului Cultural Pastoral Sfantul Iosif Marturisitorul. Raluca Maria IANCAU s-a nascut la 27.09.1990, Sighetu Marmației. Dupa studiile…

Test IQ pentru genii. Cate diferențe exista intre cele doua pisici

14:25, 15.04.2024 - O provocare pentru cei inteligenți și atențiAcest test nu este doar un exercițiu de divertisment, ci și o metoda de a evalua rapiditatea cu care cineva poate procesa informația vizuala și de a determina nivelul de atenție la detalii. Persoanele care identifica rapid diferențele demonstreaza abilitați…


Ce parere ai despre aceasta stire?