Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă când bunica gătește și aude melodia preferată! Râzi cu lacrimi! (VIDEO)

Publicat:

Fiecare are o melodie preferata pe care îi place sa danseze, dar n-o sa-ți vina sa crezi ce se întâmpla atunci când bunica gatește și aude un celebru hit.

Protagonista acestui clip video gatește, dar brusc, bucataria se transforma într-un adevarat ring de dans când aude melodia preferata a lui , &"&".

Bunicuța nu se oprește din gatit, ci continua sa prepare mâncarea în timp ce danseaza.

O fetița s-a apucat sa danseze în casa, dar când tatal ei a aparut s-a întâmplat ceva de-a dreptul

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele cuvinte, dupa lacrimi, ale lui Cristiano Ronaldo: „Pe tot parcursul sezonului n-am dat greș niciodata, iar cand naționala a avut nevoie mai mare de mine..."

01:40, 02.07.2024 - Cristiano Ronaldo (39 de ani), capitanul Portugaliei, și-a cerut scuze prin declarațiile sincere facute dupa ce echipa sa a ajuns dramatic in „sfertul” cu Franța. „Am avut ocazia sa decid meciul din penalty, dar nu am reușit. Trebuie sa revad execuția, nu știu daca am tras bine sau prost”. ...

Dorin Cocoș, cu lacrimi in ochi in direct, da atacul la Coldea: 'Eu poate am meritat ce mi s-a intamplat, dar fiul meu și Elena nu'

08:15, 17.06.2024 - Dupa mulți ani de tacere, Dorin Cocoș a facut dezvaluiri incendiare despre combinațiile și funcționarea rețelei statului paralel, oferind detalii despre rolurile unor figuri cheie precum Florian Coldea, Dumitru Dumbrava și Dumitru Cocoru.

Lacrimi și suferința dupa moartea Ancai Molnar! Apropiații make-up artistului sunt sfașiați de durere dupa vestea tragica: ”L-a imbrațișat pe Domnul”

16:40, 11.06.2024 - Anca Molnar s-a stins din viața in urma cu puțin timp, dupa mult timp in ccare s-a luptat cu cancerul. Vestea a fost șocanta pentru familia ei și pentru toți cei care au iubit-o și au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje absolut sfașietoare!

YouTube Music pentru Android progreseaza: Acum poți cauta melodia preferata fredonand

07:35, 28.05.2024 - YouTube Music pentru Android a lansat, in sfarșit, un instrument mult așteptat care permite utilizatorilor sa caute melodii doar fredonand, cantand sau chiar interpretand melodia la un instrument, scrie playtech.ro .

Geanina Ilieș, surpriza de proporții in direct! Au intrat peste ea fiul și mama ei! S-a lasat cu lacrimi de emoție

14:25, 21.05.2024 - Geanina Ilieș a avut parte de o surpriza de proporții in direct! Cele mai dragi persoane din viața ei, mama și fiul ei, Patrick, au venit in platou, caci astazi este ziua de nume a prezentatoarei de la Știrile Antena Stars.

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Cu lacrimi in ochi, Alexandru Sautner a facut un gest neașteptat. Ce s-a intamplat in platou

23:40, 15.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a apelat la un gest neașteptat in Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Telespectatorii au avut parte de un moment emoționant, chiar inainte ca Irina Fodor sa anunțe caștigatorul show-ului culinar.

(video) Durere fara margini la Susleni: Ana-Maria, tanara insarcinata gasita moarta la Telenești, petrecuta pe ultimul drum

15:46, 23.04.2024 - Lacrimi și durere fara margini la Susleni. Ana-Maria Guja, tanara insarcinata de 19 ani, care a fost gasita moarta la Telenești, la 8 zile dupa dispariție, a fost petrecuta astazi pe ultimul drum in satul sau de baștina.

Fostul angajator al lui Bergodi, de-a dreptul șocat de italian: „Nu mi-a venit sa cred, la noi nu s-a intamplat!”

18:26, 16.04.2024 - Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi OSK, s-a declarat uluit de ieșirea nervoasa a lui Cristiano Bergodi in conferința de luni seara, de la finalul meciului caștigat de covasneni cu Rapid, 1-0. Luni seara, dupa Rapid - Sepsi OSK 0-1, a patra infrangere la rand pentru giuleșteni, Cristiano Bergodi a cedat…


Ce parere ai despre aceasta stire?