Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se ascunde în spatele timidităţii?

Publicat:

Asa-zisa timiditate nu este surprinzatoare la un copil de doi-trei ani. La aceasta varsta, copiii observa foarte mult si privesc cu luare-aminte pe cei din jur, astfel incat sunt putini cei care se avanta in interactiuni sociale cu copiii sau/si adultii.

Insistenta parintilor de a-i face pe cei mici sa salute, sa dea mana, sa vorbeasca cu cei din jur este de natura sa inhibe si mai mult copilul, deoarece:

- copilul vrea mai intai sa observe, sa se obisnuiasca cu mediul si persoanele respective,
- patintii ii creeaza copilului impresia (gresita) ca nu e acceptat asa cum…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Case la „preț de espresso” in „Mica America" din Sicilia. Ce se ascunde in spatele ofertei incredibile

10:45, 24.06.2024 - Incercand sa atraga locuitori, comuna italiana Sambuca di Sicilia, situata in provincia Agrigento, a fost in atenția presei din intreaga lume in anul 2019, dupa ce a scos la vanzare locuințe cu doar un euro, conform Euronews.

Iata ce pericol se ascunde in spatele produselor de pe Shein: Unele produse conțin ftalați, o substanța toxica pentru copii!

09:50, 12.06.2024 - Platformele de comerț online din China, precum Shein sau Temu, au luat o mare amploare in intreaga lume, inclusiv in Romania, insa cați dintre noi suntem conștienți sau cel puțin ingrijorați de ceea ce ni s-ar putea intampla daca vom comanda produse de aici. Iata ca autoritațile din Coreea de Sud…

Ce se ascunde in spatele amenințarilor nucleare ale lui Putin? Explicația analistului George Friedman

13:56, 05.06.2024 - Amenințarile nucleare așe Rusiei ascund alte intenții. Intenția sa principala este de a crește prețul potențial al razboiului in Ucraina dincolo de ceea ce SUA este pregatita sa susține George Friedman intr-o analiza pentru Geopolitical Futures.

Ce se ascunde in spatele planului de pace propus de Vladimir Putin. Explicațiile analistului american George Friedman

11:35, 29.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin cauta acum o ieșire dintr-un razboi pe care l-a inceput, dar pe care nu-și poate permite sa-l duca pana la capat, susține analistul George Friedman, intr-o analiza Geopolitical Futures.

DESPRE VICII In spatele viciilor se ascunde rușinea

13:40, 13.05.2024 - Comportamentele negative sunt in general ecouri ale unor sentimente greu de tolerat in copilaria mica, ale unei pareri negative pe care ne-am format-o asupra propriei persoane... The post DESPRE VICII In spatele viciilor se ascunde rușinea first appeared on Informatia Zilei .

Dario Bonetti, interviu „fara rezerve” in saptamana in care Dinamo poate retrograda: „Conducerea se ascunde in spatele problemei banilor”

18:45, 08.05.2024 - Dario Bonetti (62 de ani) a comentat intr-un interviu pentru GSP.ro situația ingrata in care a ajuns Dinamo, formație pe care a pregatit-o in trei mandate, ultima data in perioada iulie - septembrie 2021. Chiar daca de-a lungul timpului a fost etichetat ca fiind un antrenor „de vreme rea”, italianul…

Misterul intalnirii secrete de la Damasc: Ce se ascunde in spatele vizitei șefului Serviciului Secret Roman la președintele Bashar al-Assad

22:15, 18.04.2024 - O știre extrem de interesanta a inviorat astazi scenele politice internaționale: șeful unuia dintre serviciile secrete din Romania s-ar fi intalnit in secret cu președintele Bashar al-Assad, intr-o vizita misterioasa la Damasc, conform presei din Siria. Detalii explozive, generatoare de controverse…

Ungaria, 'o dictatura sofisticata'. Viktor Orban ține țara 'blocata' in stare de urgența din 2016 - ce se ascunde in spatele acestei masuri

08:50, 11.04.2024 - Parlamentul ungar a votat miercuri prelungirea cu sase luni a starii de urgenta in urma razboiului din Ucraina, situatie in care Ungaria se afla, din diferite motive, inca din anul 2016, relateaza agentia EFE, conform AGERPRES.


Ce parere ai despre aceasta stire?