Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să pui în ciorba de pește ca să iasă ca la restaurant. Secretul marilor chefi bucătari

Publicat:

Ciorba de pește este o adevarata delicatesa iubita de toata lumea. Majoritatea restaurantelor mari au in meniu acest preparat. Afla in randurile urmatoare ce trebuie sa pui in ciorba de pește ca sa iasa ca la restaurant. Rețeta ciorba de pește. Ingredientul secret folosit de marii chefi Cea mai buna ciorba de pește se gasește in . Cei de aici folosesc combinații de ingrediente speciale care dau un gust uimitor acestui preparat. De asemenea, este esențial sa folosiți pește din surse proaspete, pești mici care sunt fierți in intregime intr-o oala. Iata rețeta completa: Ingrediente 1…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Dulceața de vișine demențiala! Ce sa pui ca sa obții gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul

10:50, 26.06.2024 - Ingrediente dulceața de vișine: - 1 kg de vișine coapte și fara samburi- 800 g de zahar- 1 lamaie (sucul)- 1 plic de zahar vanilat (opțional) Rețeta sezonului: Cum se prepara delicioasa dulceața de dude Modalitatea de preaparare:- spalați vișinele și indepartați samburii.- puteți folosi un dispozitiv…

Dulceața de vișine demențiala! Ce sa pui ca sa obți gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul

10:35, 26.06.2024 - Ingrediente dulceața de vișine: - 1 kg de vișine coapte și fara samburi- 800 g de zahar- 1 lamaie (sucul)- 1 plic de zahar vanilat (opțional) Rețeta sezonului: Cum se prepara delicioasa dulceața de dude Modalitatea de preaparare:- spalați vișinele și indepartați samburii.- puteți folosi un dispozitiv…

Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețeta de desert rapid și ușor

11:30, 06.06.2024 - Dovleceii sunt printre cele mai populare legume, de care ne putem bucura pe tot parcursul anului. Sunt și foarte versatili pentru ca ii putem folosi in multe preparate, cuprinzand toate categoriile de rețete. Putem prepara din dovlecei salate și aperitive, supe și ciorbe, mancaruri scazute, conserve…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?