Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce sa nu mananci ca sa nu visezi urat

Publicat:

Ce sa nu mananci ca sa nu visezi urat Atunci cand te trezesti dintr-un cosmar, prima ta intrebare este: ce cauta pisica aia cu o drujba in mana si de ce ma urmarea pe mine? Cand iti mai revii un pic si realizezi ca o pisica nu are degete opozabile si n-ar fi reusit in ruptul capului sa tina o drujba in mana, iti pui o intrebare mai normala: de ce am visat o pisica cu o drujba?
Cosmarurile si visele, in general, au loc in perioada REM (&"rapid eye movement“ - miscare oculara rapida) a somnului. Corpul tau trece prin sase cicluri ale somnului, depinzand cat de mult dormi, iar etapa…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce alimente trebuie sa mananci la cina ca sa dormi mai bine

10:30, 03.07.2024 - Somnul este una dintre parțile esențiale ale vieții noastre de zi cu zi. Un somn de noapte odihnitor este decisiv pentru sanatatea noastra, oferind corpului nostru timp sa se odihneasca. Lipsa somnului poate afecta nu doar starea ta de spirit, ci și abilitațile motorii, performanța exercițiilor fizice…

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

07:26, 14.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

Rechinii din Marea Neagra. Ce se ascunde in apele adanci, dincolo de litoralul romanesc

12:36, 13.06.2024 - Rechinii din Marea Neagra nu sunt impunatori și feroce ca rudele lor din alte mari si oceane, dar sunt la fel de rai, ne avertizeaza specialiștii.Un pas in cercetarea rechinilor in Marea Neagra a fost efectuat in 2014, cand un grup de cercetatori de la  Universitatea din București  și  Institutul Național…

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

11:15, 13.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

Cum sa bei alcool fara sa te imbeți? Cercetatorii elvețieni au gasit soluția: un gel comestibil

15:50, 17.05.2024 - Cum ar fi sa ieși in oraș, sa consumi o cantitate (decenta) de alcool și sa te intorci acasa fara sa fii amețit sau sa uiți lucruri? Personal, aș prefera sa ma fi putut folosi de un produs similar cu cel pe care l-au realizat cercetatorii elvețieni de la Universitatea din Zurich in cateva momente din…

STUDIU: Ar putea fi produs beton cu 30% mai rezistent prin procesarea și adaugarea zațului de cafea ars in amestec

16:10, 15.05.2024 - In fiecare an, lumea produce o cantitate uluitoare de 10 milioane de tone de deșeuri de cafea la nivel global. Majoritatea ajung in gropile de gunoi, transmite publicația ScienceAlert. „Eliminarea deșeurilor organice reprezinta o provocare pentru mediu, deoarece emite cantitați mari de gaze cu efect…

Cat timp este bine sa stai in picioare pe zi – beneficii și efecte negative

11:35, 07.05.2024 - Cu toții simțim un anumit disconfort atunci cand suntem nevoiți sa stam mult timp in picioare, insa aceste neplaceri se pot transforma in timp in probleme serioase de sanatate. Statul in picioare este parte integranta din viața noastra de zi cu zi, fie ca este vorba despre timpul petrecut la locul de…

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?