Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să iei seara ca să scapi de insomnie și dureri de cap

Publicat:

Insomniile sunt foarte comune, iar de multe ori medicamentele nu au niciun efect. Vezi ce sa consumi inainte de culcare ca sa te odihnești bine și sa scapi de durerile de cap. Un amestec din doua ingrediente pe care le ai in bucatarie te scapa de durerile de cap, iți intarește imunitatea, iți da energie, te ajuta sa adormi și crește nivelul de hormoni ai fericirii din organism, potrivit worldhealthinfo.net. Descoperirea a fost facut de dr. , un cercetator american care a publicat numeroase carți de nutriție, iar cele doua ingrediente sunt zaharul și sarea. Zaharul acționeaza ca un combustibil…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inghețata de casa. Desertul de sezon care se prepara repede și nu conține conservanți sua coloranți

07:20, 26.06.2024 - Inghețata de casaIn plin sezon estival, inghețata de casa se numara printre deserturile cele mai cautate. Este racoroasa in zilele toride de vara și o puteți prepara chiar dumneavoastra daca aveți la indemana niște fructe pe care, fie le combinați, fie le folosiți separat, obținand un suc din ele, in…

Retete de sirop de zmeura

10:10, 18.06.2024 - A inceput sezonul zmeurei, fructul verii care are un conținut bogat de vitamine, calciu, fier și potasiu. Poți folosi fructele proaspete intr-o varietate de rețete culinare, dar poți pregati și cel mai aromat sirop de zmeura. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati suc din zmeura.Aromata și…

Sorin Bontea a dezvaluit secretul! De ce sunt atat de speciale sarmalele bucatarului: ingredientul care le da savoare

10:01, 30.05.2024 - Pentru a obține cele mai aromate și gustoase sarmale, Chef Sorin Bontea recomanda un truc simplu dar eficient: adaugarea unui strat de costița afumata intre straturile de sarmale din oala de gatit. Acest ingredient confera sarmalelor o aroma intensa și un gust deosebit, care va surprinde și incanta…

Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare

16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…

Capșuni la borcan – aromate și bune pe tot parcursul anului: Rețeta simpla pentru conservarea capșunilor fara gatire

19:45, 25.05.2024 -   Uita de congelare și gatit; aceasta rețeta este perfecta chiar și pentru incepatori. Cu ghidul nostru detaliat, vei putea citi despre conservarea capșunilor cu ușurința și vei avea intotdeauna o rezerva din acest fruct delicios.Ingrediente necesare:3 kg de capșuni proaspete3 kg de zahar (raport 1:1)Mod…

Cornulețe fragede cu nuca și bezea. Rețeta simpla, delicioasa și ușor de pregatit

11:21, 23.05.2024 - Cornulețele facut in casa sunt pentru mulți dintre noi dulciurile copilariei, care ne aduc aminte cu drag de perioada in care bunica ne pregatea preparate delicioase și ne spunea povești la gura sobei. Cu toate acestea, rețeta de cornulețe poate fi adaptata la zilele noastre. Va prezentam astazi o rețeta…

Metoda simpla prin care scapi definitiv de muște vara. Aceste doua ingrediente au efect rapid și puternic, ce trebuie sa faci

17:15, 18.05.2024 - Odata cu venirea verii și temperaturilor mari apar și muștele. Pentru majoritatea oamenilor, cei mai enervanți sunt țanțarii. Daca plasele obișnuite de la geam nu fac fața, exista o soluție pe care o poți prepara acasa, din doar doua ingrediente, care te va scapa de aceasta problema. Scapa de muște…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?