Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a întâmplat cu averea Denisei Răducu? Tătăl ei a spus tot adevărul cu ochii în lacrimi: „ E cu durere în suflet”

Publicat:

s-a stins din viața in anul 2017 din cauza unei boli cu care s-a luptat pentru o lunga perioada. Pierderea cantareței de muzica de petrecere a adus multa suferința in randul fanilor, dar mai ales in randul familiei. Aceștia nu pot trece peste suferința produsa și au decis ce sa faca cu avearea acesteia. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Anamaria Prodan, marturisiri importante despre procesul cu Laurențiu Reghecampf. Ce cerințe a avut impresara: „Cu durere in suflet”

12:50, 14.06.2024 - Anamaria Prodan a facut mai multe marturisiri cu privire la situația tensionata dintre ea și fostul partener, Laurențiu Reghecampf. Impresara spune ca a avut mai multe cerințe cu privire la atitudinea acestuia, dar nu ar fi avut loc nicio schimbare , deși ar fi insistat in repetate randuri.

Lacrimi și suferința dupa moartea Ancai Molnar! Apropiații make-up artistului sunt sfașiați de durere dupa vestea tragica: ”L-a imbrațișat pe Domnul”

16:40, 11.06.2024 - Anca Molnar s-a stins din viața in urma cu puțin timp, dupa mult timp in ccare s-a luptat cu cancerul. Vestea a fost șocanta pentru familia ei și pentru toți cei care au iubit-o și au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje absolut sfașietoare!

A izbucnit in lacrimi! Cristina Cioran nu a mai rezistat și a spus tot adevarul, fara ocolișuri. Ce se intampla cu vedeta / VIDEO

22:51, 05.06.2024 - Cristina Cioran nu a mai rezistat și a izbucnit in plans la un eveniment monden. Vedeta trece prin momente grele din cauza fostului ei iubit, barbatul pentru care a obținut și un ordin de protecție pentru o perioada de 10 luni. In exclusivitate pentru Spynews.ro, Cristina Cioran ii transmite un mesaj…

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Lacrimi și durere in familia lui Costel Corduneanu, dupa moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capatul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO

14:30, 16.05.2024 - Au trecut cateva saptamani de la moartea lui Costel Corduneanu, dar dorul familiei sale este la fel de mare. Adrian Beleaua a ajuns la capatul puterilor și este copleșit de tot ce simte in aceste momente. S-a dus la mormantul fratelui sau, iar imaginile sunt dureroase!

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Cu lacrimi in ochi, Alexandru Sautner a facut un gest neașteptat. Ce s-a intamplat in platou

23:40, 15.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a apelat la un gest neașteptat in Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Telespectatorii au avut parte de un moment emoționant, chiar inainte ca Irina Fodor sa anunțe caștigatorul show-ului culinar.

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Un barbat a reușit sa ascunda o crima timp de 26 de ani, dar dupa ce a divorțat adevarul a ieșit la lumina. Ce s-a intamplat

07:00, 31.03.2024 - La prima vedere, Timothy Stephenson a avut o viața de invidiat. Era casatorit cu un medic și locuiau intr-o casa de 2 milioane de dolari impreuna cu fiicele lor gemene, intr-o suburbie liniștita la est de San Francisco.


Ce parere ai despre aceasta stire?