Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce pedeapsă cu închisoarea a primit un bărbat care şi-a omorât în bătaie iubita cu 20 de ani mai tânără

Publicat:

Un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea a fost pus in aplicare miercuri, 19 iunie, de catre politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale Valcea. Persoana vizata, , este un barbat de 59 de ani din localitatea valceana Lungesti condamnat dupa ce, in urma cu cinci ani, si-a omorat in bataie iubita cu 20 de ani mai tanara.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gelozia, motivul pentru care a fost omorat in bataie un barbat din Sibiu

10:15, 23.06.2024 - O descoperire macabra a șocat un oraș din județul Sibiu, un barbat in varsta de 40 de ani a fost gasit fara viața in curtea unei biserici, langa o banca. Din primele informații, reiese ca acesta a fost omorat in bataie de un alt individ.

Ce pedeapsa a primit un barbat din Aiud care și-a agresat sora. Caz de violența in familie rezvoltat dupa doi ani

09:30, 12.06.2024 - Ce pedeapsa a primit un barbat din Aiud care și-a agresat sora. Caz de violența in familie rezvoltat dupa doi ani Ce pedeapsa a primit un barbat din Aiud care și-a agresat sora. La mai bine de doi ani de la comiterea unui caz de violența in familie, magistrații din Aiud au dat o decizie in prima instanța. …

Scene de groaza in Gorj! Un barbat si-a omorat mama in bataie, apoi s-a predat polițiștilor la indemnul fiului sau

22:40, 22.05.2024 - Un barbat de 56 de ani din judetul Gorj a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce si-a omorat mama in bataie. El s-a predat politistilor la indemnului fiului sau caruia i-a povestit ce facuse, scrie news.ro.

Un barbat din Gorj si-a omorat mama in bataie. El s-a predat la indemnul fiului sau

11:46, 22.05.2024 - Un barbat de 56 de ani din judetul Gorj a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce si-a omorat mama in bataie. El s-a predat politistilor la indemnului fiului sau caruia i-a povestit ce facuse.

Pedeapsa primita de un barbat care și-a batut iubita pana i-a rupt splina. Faptele penale in domeniul violentei domestice, tot mai multe

18:21, 20.05.2024 - Gelozia i-a luat mințile unui barbat care și-a batut iubita fara mila. In urma loviturilor puternice primite, femeia a acuzat dureri puternice la abdomen. Transportata de urgența la spital, medicii au fost nevoiți sa ii extirpeze splina.

Percheziții la un barbat din capitala: Ar fi cerut mita de la o persoana, ca sa o scape de pedeapsa pentru ca a condus mașina fara permis

13:25, 22.04.2024 - Un barbat din Chișinau este cercetat de ofițerii CNA, fiind banuit de complicitate la corupere pasiva. Acesta ar fi cerut mita de la alt barbat pentru a-l ajuta sa mușamalizeze un pretins caz de conducere a automobilului fara permis de conducere.

DNA a atacat pedeapsa la inchisoare cu suspendare in cazul socrilor lui Catalin Cherecheș

22:11, 13.04.2024 -   In cazul soacrei, instanța a susținut ca este o pedeapsa suficienta, inculpata fiind „o buna familista”. In schimb procurorii au motivat „o pedeapsa prea mica, in raport cu gravitatea faptei comise – incercarea de a compromite un act de justiție prin mituirea unui judecator”.Socrii fostului primar…


Ce parere ai despre aceasta stire?