Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce parkinguri a promis Primăria şi le-a “pierdut” pe traseu

Publicat:

Construirea parkingului Hasdeu a fost ideea primarului interimar si a fost anuntata chiar înainte de campania electorala pentru alegerile locale din 2012. Moisin a semnat atunci un acord între Primaria Cluj-Napoca si Universitatea Babes-Bolyai (UBB) prin care universitatea punea la dispozitie terenul, iar autoritatile locale se angajau sa se ocupe de investitie. În aprilie se împlinesc trei ani de când a fost semnat acordul si nici urma de parking în Hasdeu, pe strada Pastorului.

Din 2012 pâna acum, Primaria a reusit…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ungaria a semnat un acord cu Belarus pentru construirea unui reactor nuclear

17:20, 29.05.2024 - Guvernul Ungariei a semnat un acord cu Belarusul, tara aliata cu Rusia si supusa sanctiunilor europene, pentru a contribui la construirea celei de-a doua centrale nucleare din Ungaria, a anuntat miercuri ministrul ungar de externe Peter Szijjarto, aflat la Minsk.

Parteneriat politic intre Partida Romilor și PSD pentru alegerile locale

00:10, 08.05.2024 - Filiala judeteana a Partidei Romilor „Pro-Europa” a semnat un acord de parteneriat politic cu Partidul Social Democrat (PSD) pentru alegerile locale din data de 9 iunie. Colaborarea vizeaza sustinerea candidatilor PSD. „Presedintele Sucursalei Judetene Buzau a Partidei Romilor, Iosif Calin, si presedintele…

A fost semnat contractul de execuție a lucrarilor de alimentare cu gaze a comunei Berchișești. Violeta Țaran: ”Este cel mai important proiect derulat pana acum la Berchișești valorea lui fiind de 75 de milioane de lei”

18:50, 02.05.2024 - Primarul comunei Berchișești, Violeta Țaran, a anunțat ca a semnat contractul de achiziție publica a lucrarilor privind realizarea obiectivului de investitii „Construirea rețelei inteligente de distribuție a gazelor naturale in comuna Berchișești”, elaborat de catre Asociația de Dezvoltare Intercomunitara…

Gabriela Firea, detalii despre protocolul electoral semnat cu PNL

08:20, 12.04.2024 - Presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, si presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianta electorala la alegerile locale intre cele doua organizatii politice din Capitala. Este un prim pas pentru formarea echipelor comune PSD-PNL in consiliile locale…

Firea și Burduja au semnat protocolul alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale din București

09:26, 11.04.2024 - Președinta PSD București, Gabriela Firea, și președintele PNL București, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianța electorala la alegerile locale intre cele doua organizații politice din Capitala.

Gabriela Firea și Sebastian Burduja au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile locale

09:25, 11.04.2024 - Președinta PSD București, Gabriela Firea, și președintele PNL București, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianța electorala la alegerile locale intre cele doua partide din Capitala.

Memorandumul de finanțare pentru construirea stadionului din Constanța, promis de ministrul Dezvoltarii, a fost amanat: „Este pregatit pentru a fi aprobat intr-o ședința viitoare”

10:41, 05.04.2024 - Deși ministrul Dezvoltarii a promis, marți seara, pe Facebook, ca a trimis memorandumul de finanțare pentru construirea stadionului „Gheorghe Hagi” din Constanța catre Guvernul Romaniei și ca lucrarile vor intra in linie dreapta, memorandumul nu s-a aflat pe agenda Executivului in ședința de joi. Adrian…


Ce parere ai despre aceasta stire?