Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce nu ai voie să faci de Sfinții Mihail și Gavriil 2023. Tradiția care nu trebuie încălcată niciodată

Publicat:

Pe 8 noiembrie se sarbatoresc Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. Mulți romani țin cu sfințenie la tradițiile și superstițiile acestei zile importante. Ce nu ai voie sa faci de Sfinții Mihail și Gavriil 2023? Aceste obiceiuri se țin din batrani și se spune ca cine face aceste lucruri interzise va avea parte de necazuri și […] The post Ce nu ai voie sa faci de Sfinții Mihail și Gavriil 2023. Tradiția care nu trebuie incalcata niciodata appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

O excursie in comuna Viișoara-Urca a delegației oficiale a localitații Saint-Calais (Franța) și a membrilor Asociației “Les Amis D’Urca”, cu ocazia implinirii a 21 de ani de la semnarea infrațirii intre localitațile Urca (Romania) și Saint-Calais (Franța)

21:40, 26.06.2024 - In perioada 24.05-28.05.2024, cu o imensa bucurie și profunda onoare, am fost gazdele delegației oficiale a localitații Saint-Calais (Franța) și a membrilor Asociației “Les Amis D’Urca” cu ocazia implinirii a 21 de ani de la semnarea infrațirii intre localitațile Urca (Romania) și Saint-Calais (Franța).…

Preșcolarii din Jidvei au vizitat biserica parohiei Capalna de Jos, de sarbatoarea Sfinților Imparați Constantin și Elena

08:01, 22.05.2024 - Marți, 21 mai 2024, preșcolarii din comuna Jidvei, impreuna cu prof. Marius Iorga, au vizitat biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din parohia Capalna de Jos, protopopiatul Blaj. Cu mult entuziasm, cei mici au participat la Sfanta Liturghie, ascultand cuvantul duhovnicesc rostit in contextul…

Gabriel Valer Zetea:”Sfințirea capelei ”Invierea lui Lazar” din Asuaju de Jos!”

19:45, 19.05.2024 - Gabriel Valer Zetea:”Sfințirea capelei ”Invierea lui Lazar” din Asuaju de Jos!” Am fost prezent la sfințirea capelei din Asuaju de Jos, aici unde preasfințitul Parinte Timotei Satmareanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Romane a Maramureșului și Satmarului s-a aflat in mijlocul credincioșilor…

Inființarea de noi servicii sociale pentru varstnici și persoane cu dizabilitați, o prioritate pentru Consiliul Județean Valcea

14:15, 15.05.2024 - In ședința extraordinara a Consiliului Județean Valcea de marți, 14 mai 2024, consilierii județeni au aprobat documentația tehnico-economica – faza Studiu de fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Construirea și dotarea Centrului de servicii de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu pentru…

Peste 250.000 de lei: Parohie din Mangalia, in proces cu o companie de constructii! Dosarul, amanat dupa vacanta judecatoreasca

14:46, 10.05.2024 - SC Lordic Construct SRL solicita o suma totala de peste 250.000 de lei de la parohia din Mangalia, in baza unui contract incheiat in 2017.Dosarul in care Parohia Sfantul Ilie si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, din Mangalia, a fost chemata in judecata de compania de constructii Lordic Construct…

Ce nu se face sub nicio forma in miercurea din Saptamana Luminata. Tradiția pe care nu trebuie sa o incalce nicio femeie

13:35, 08.05.2024 - Miercurea din Saptamana Luminata este o zi importanta, plina de semnificații, tradiții și obiceiuri pe care credincioșii le respecta cu sfințenie din cele mai vechi timpuri. Pe 8 mai este praznuit și Sfantul Apostol și Evanghelist loan, cel care și-a plecat capul la pieptul Domnului la Cina cea de Taina,…

Obiceiul pe care trebuie sa il respecte toți credincioșii, dupa ce iau anafura. Tradiția veche de care mulți romani au uitat

13:15, 03.05.2024 - Credincioșii care merg la slujba de Inviere, la finalul sfintei Liturghii, vor lua anafura sau paști sfințite, adica painea și vinul care simbolizeaza trupul și sangele lui Iisus Hristos. Oamenii pleaca cu ele acasa pentru a le consuma in zilele ce urmeaza. Iata care este obiceiul pe care trebuie sa…

De ce sa dau de pomana obiecte de mobilier la 40 de zile de la moarte. Traditia in care romanii cred cu desavarsire

23:25, 27.04.2024 - Parastasul de 40 de zile este cea mai importanta pomenire a morților, ziua in care sufletul se prezinta la judecata particulara. In aceasta zi se respecta o serie de tradiții și obiceiuri, iar unii oameni obișnuiesc sa dea de pomana mobilier. De ce se da de pomana mobila la parastasul de 40 de zile…


Ce parere ai despre aceasta stire?