Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj emoționant a transmis Ștefan Bănică la 27 de ani de la moartea tatălui său: „A plecat să joace în ceruri”

Publicat:

Ștefan Banica a emoționat internauții dupa ce a publicat un mesaj impresionant despre tatal sau. Iata ce imagine a publicat artistul pe rețelele sociale cu una dintre cele mai importante persoane din viața sa.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tricolorii au transmis un mesaj emoționant, in ziua in care trebuiau sa joace in sferturi la EURO 2024: „Ne e dor de voi!”

22:00, 06.07.2024 - Echipa naționala a publicat pe pagina oficiala de Facebook un mesaj de mulțumire catre suporteri, sambata, in ziua in care tricolorii ar fi jucat in sferturile Euro 2024 daca s-ar fi calificat.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Andreea Marin iubitului ei pe internet. Cum il alinta și ce imagine a publicat cu el

16:15, 03.07.2024 - Andreea Marin, cunoscuta și iubita pentru cariera sa impresionanta in televiziune, dar și pentru numeroasele sale acțiuni filantropice, a impartașit recent un moment de tandrețe și iubire pe rețelele de socializare.

Mesajul emoționant al lui Fuego dupa moartea actriței Ileana Stana Ionescu: „Am iubit-o”. Ce a transmis și Iuliana Marciuc

15:45, 30.06.2024 - Este doliu imens in Romania! Marea actrița Ileana Stana Ionescu a incetat din viața la 87 de ani. Vestea trista a fost data de actrița Alexandra Velniciuc și de prezentatoarea Iuliana Marciuc. Ulterior, Teatrul Național București a confirmat informația. Și Paul Surugiu-Fuego a transmis un mesaj de condoleanțe…

Armata Romana, mesaj emoționant pentru tricolori, inainte de meciul cu Slovacia. Ce au transmis soldații din toate colțurile lumii

15:35, 26.06.2024 - Militarii romani din toate colțurile lumii au transmis un mesaj de incurajare pentru echipa naționala de fotbal a Romaniei, inainte de meciul cu Slovacia. Imaginile care au emoționant o țara intreaga.

Cristi Manea a semnat cu Rapid, dupa ce a plecat de la CFR Cluj. Fundașul a transmis un mesaj emoționant: „Este o onoare” / FOTO

18:10, 24.06.2024 - Intr-o mutare surprinzatoare pentru fanii fotbalului romanesc, Cristi Manea și-a gasit o noua casa dupa plecarea de la CFR Cluj, semnand cu Rapid București. Tanarul fundaș nu a ezitat sa transmita un mesaj emoționant, exprimand-și recunoștința și entuziasmul in egala masura pentru noul sau inceput in…

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Anca Molnar era convinsa ca va invinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia: ”Vin acasa dupa...”

08:35, 12.06.2024 - Anca Molnar a dus o lupta crunta cu cancerul! A luptat pana in ultimul moment, cand boala a rapus-o. In urma cu cateva luni, aceasta era convinsa ca va invinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iata ce mesaj a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?