Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj a transmis Laura Giurcanu în mediul online, după ce a câștigat sezonul 6 America Express alături de Sânziana Negru

Publicat:

a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, dupa ce a caștigat sezonul 6 alaturi de . Fanii din mediul online au reacționat imediat la postarea tinerei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sanziana Negru, mesaj pentru cei care merg la concertul Coldplay in aceasta seara! Ce a transmis caștigatoarea America Express: "Sa va dați cu..." / VIDEO

16:15, 13.06.2024 - Sanziana Negru a transmis un mesaj pentru cei care merg in aceasta seara la concertul Coldplay. Caștigatoarea America Express iși dorește ca toți oamenii sa țina cont de acest detaliu. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Fuego, imagine induioșatoare din copilarie alaturi de parinții lui. Ce mesaj emoționant a transmis in mediul online

12:31, 04.06.2024 - Fuego a induioșat inimile prietenilor virtuali cu o fotografie adorabila din copilarie in care apare alaturi de parinții sai. De asemenea, artistul a transmis și un mesaj emoționant in dreptul postarii.

Lucica Susanu, reacție neașteptata dupa ce Mihai Dragomir a caștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a scris in mediul online

15:06, 16.05.2024 - Lucica Susanu, finalista din echipa verde, a facut o postare neașteptata in mediul online dupa ce Mihai Dragomir a caștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Mesajul sau a luat prin surprindere pe toata lumea.

Prima reacție a lui Alexandru Sautner dupa ce Mihai Dragomir a caștigat Chefi la cuțite, sezonul 13. Ce mesaj a transmis in online

12:11, 16.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a transmis un mesaj induioșator in mediul online, dupa ce Mihai Dragomir a caștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Postarea juratului de pe Instagram a generat o mulțime de reacții din partea fanilor.

Ce a postat Alexandru Sautner in mediul online, dupa eliminarea Iuliei Creanga de la Chefi la cuțite. Ce mesaj a transmis juratul

16:05, 09.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a facut o postare emoționanta pe contul de Instagram, dupa eliminarea Iuliei Creanga din sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul a ramas cu doar trei concurenți in echipa.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Avertismentul Politiei Romane la ofertele inselatoare din mediul online: „Cand, la final, primesti doar apa pentru flori, inseamna ca ai fost… pacalit”

18:35, 08.04.2024 - Politia Romana transmis, luni, un avertisment cu privire la ofertele inselatoare de investitii din mediul online si recomanda verificarea cu atentie a companiilor si a anunturilor inainte de a investi.Poliția Romana recomanda romanilor sa verifice anunțurile de pe internet care indeamna la investiții."Fii…

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.


Ce parere ai despre aceasta stire?