Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce îi reproșează copiii Marinei Almășan! Alegerea pe care a făcut-o prezentatoarea TV. Declarații exclusive / VIDEO

Publicat:

Ce ii reproșeaza copiii Marinei Almașan. Prezentatoarea TV vorbește despre alegerea pe care a facut-o, ne spune daca are ceva sa iși reproșeze, dar și cum se imbina viața de familie cu cariera. Declarații exclusive despre momentele pierdute.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jador și Bogdan Mocanu s-au impacat, dupa aproape un an in care nu și-au mai vorbit! Cei doi prieteni au ingropat securea razboiului: ”Și-a cerut iertare”. Declarații exclusive!

10:00, 01.07.2024 - Dupa aproape un an in care nu și-au mai vorbit și in care au tot spus ca prietenia lor s-a incheiat, iata ca lucrurile par ca s-ar fi rezolvat. Jador și Bogdan Mocanu au fost prezenți la același eveniment, alaturi de Nikolas Sax, și chiar s-au fotografiat impreuna, semn ca prietenia lor a fost reluata.…

Bogdan Mocanu și Yamato, bataie pentru o femeie! Cum au ajuns cei mai buni prieteni sa se lupte pentru o domnișoara. Declarații exclusive

22:55, 26.06.2024 - Bogdan Mocanu și Yamato Zaharia s-au batut, la propriu, pentru o femeie. Aceștia sunt cei mai buni prieteni. Cum au ajuns cei doi barbați sa lupte pentru o domnișoara. Spynews.ro are declarații exclusive de la protagoniști.

Dana Roba, convorbire telefonica cu soțul care a mutilat-o! Barbatul a contactat-o din inchisoare și a amenințat-o. Declarații exclusive

22:51, 14.05.2024 - Dana Roba face declarații exclusive despre convorbirea telefonica cu Daniel Balaciu, inca soțul ei. Ce i-a transmis barbatul din inchisoare. Make-up artist-ul vorbește și despre traumele fetițele sale. Declarații exclusive!

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Andreea Balan, despre ce i-a spus Victor Cornea la prima lor intalnire. Cum se completeaza cei doi in povestea de iubire. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 04.04.2024 - Andreea Balan traiește de un an cea mai frumoasa poveste de iubire alaturi de jucatorul de tenis Victor Cornea. Cei doi sunt foarte fericiți impreuna, iar cantareața ne-a vorbit despre prima lor intalnire. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” ne spus ce intrebare i-a adresat partenerul atunci cand s-au…

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.


Ce parere ai despre aceasta stire?