Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce i s-a întâmplat lui Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay. Abia acum a spus adevărul: “Nu aveți idee”

Publicat:
Ce i s-a întâmplat lui Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay. Abia acum a spus adevărul: “Nu aveți idee”

Babasha a fost invitat de solistul trupei Coldplay sa cante alaturi de el o piesa in cele doua concerte pe care trupa britanica le-a susținut pe Arena Naționala, din București. In prima seara, manelsitul a fost huiduit la scena deschisa, iar la cateva zile dupa acel moment a povestit ce i s-a intamplat, de fapt. […] The post Ce i s-a intamplat lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul Coldplay. Abia acum a spus adevarul: “Nu aveți idee” appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine sunt parinții lui Babasha, tanarul huiduit la concertul Coldplay. Așa arata femeia de la care cantarețul a moștenit talentul

11:41, 14.06.2024 - Iata cine sunt parinții lui Babasha, cantarețul de manele huiduit la concertul Coldplay de pe Arena Naționala din București. Iata cum arata femeia de la care tanarul a moștenit talentul, dar și ce mesaj de susținere a transmis aceasta dupa incident!

Ce s-a intamplat dupa ce Babasha a urcat din nou pe scena la concertul Coldplay. Artistul nu a mai putut sa taca

10:26, 14.06.2024 - Trupa celebra Coldplay a facut show și joi seara pe Arena Naționala, fiind al doilea concert in Romania dupa cel de miercuri. Prima data, solistul Chris Martin a invitat pe scena un tanar cantareț de manele din Romania, pe nume Babasha, insa publicul nu a gustat momentul. Fanii veniți la concert au…

Florin Salam, mesaj de susținere pentru Babasha, dupa ce artistul a fost huiduit la concertul trupei Coldplay: „Faptul ca au țipat...”

07:40, 14.06.2024 - Florin Salam a transmis un mesaj de susținere pentru Babasha, dupa ce artistul a fost huiduit la concertul trupei Coldplay, care s-a desfașurat pe Arena Naționala din București. Iata ce a spus „Regele Manelelor” despre artistul momentului!

„Ne-am saturat sa existe rasism!”. Betty Vișanescu, concurenta de la Asia Express, reacție acida, dupa ce Babasha a fost huiduit la concertul trupei Coldplay / FOTO

16:40, 13.06.2024 - Betty Vișanescu a avut o reacție acida, dupa ce Babasha a fost huiduit la concertul trupei Coldplay de pe Arena Naționala din București. Iata ce a transmis concurenta de la Asia Express prin intermediul rețelelor de socializare!

Cine este Babasha, cantarețul de manele huiduit la concertul Coldplay. Provine dintr-o familie de artiști

12:25, 13.06.2024 - Babasha a fost invitatul trupei Coldplay la concertul pe care trupa britanica l-a susținut, miercuri, in București, pe Arena Naționala. Iata ce se știe despre artistul care e acum pe buzele tuturor!

Neatza cu Razvan și Dani. Razvan Simion este de acord cu publicul care l-a huiduit pe Babasha la concertul trupei Coldplay: „De ce imi dai cu forța?” / VIDEO

10:45, 13.06.2024 - Razvan Simion este de acord cu publicul care l-a huiduit pe Babasha la concertul trupei Coldplay. In exclusivitate pentru Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1, prezentatorul emisiunii a vorbit despre toata situația de la acest concert mare de pe Arena Naționala din București. Iata ce a declarat el!

Cine este Babasha, tanarul care a fost huiduit la concertul trupei Coldplay. Ce se știe despre el

09:30, 13.06.2024 - Babasha a cantat și a fost huiduit ieri la concertul Coldplay, care a avut loc pe Arena Naționala din București. Acum mulți se intreaba cine este tanarul in varsta de 22 de ani. Iata ce se știe despre el!

Reacția lui Babasha, dupa ce a fost huiduit la concertul Coldplay: “Sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește!”

09:00, 13.06.2024 - Miercuri seara, pe Arena Naționala romanii au asistat la concertul uneia dintre cele mai importante trupe britanice a momentului, Coldplay, dar nu fara incidente. Pe scena avea sa urce și un artist de 21 de ani, dar avea sa fie huiduit la scena deschis. Imediat dupa, a aparut și  reacția lui Babasha,…


Ce parere ai despre aceasta stire?