Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce i-a zis fiul Mirelei Vaida după ce a văzut atacul la TV. Prezentatoarea a fost și ea uimită

Publicat:

, emoționata de reacția pe care fiul ei Vladimir a avut-o cand a urmarit-o la televizor vineri, 19 mai. Ce a spus fiul vedetei despre atacatoarea mamei sale. Prezentatoarea a fost și ea uimita de ce a spus cel mic. Ce i-a zis fiul dupa ce a vazut atacul la TV Mirela […] The post Ce i-a zis fiul dupa ce a vazut atacul la TV. Prezentatoarea a fost și ea uimita appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura pentru individa care a comandat atacul impotriva Mirelei Vaida / Decizia instanței

23:35, 07.07.2024 - Lamania Stanescu, individa care a pus-o pe Antonela Grigoraș sa o atace pe Mirela Vaida, a primit o veste proasta zilele trecute: judecatorii au dispus executarea silita, pentru ca a tras țeapa companiei de telefonie mobila.

Star Matinal. Ce decizie a luat Iuliana Pepene dupa intoarcerea din "America Express". Prezentatoarea TV și-a schimbat total stilul de viața: "Sunt uimita..." / VIDEO

09:40, 19.06.2024 - In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Iuliana Pepene a dezvaluit ca a adoptat un nou stil de viața de care nu dorește sa se dezica niciodata. Prezentatoarea TV a spus cum arata o zi din viața ei dupa intoarcerea din America Express.

Mirela Vaida, o altfel de experiența la concertul Coldplay. Prezentatoarea TV a fost in Grecia pentru a-i vedea pe artiștii britanici: „Un show civilizat”

14:50, 14.06.2024 - Mirela Vaida a avut parte de o altfel de experiența la show-ul trupei Coldplay. Prezentatoarea TV a putut face o comparație intre evenimentul din Atena, acolo unde a participat și cel de la București, unde a fost un adevarat scandal, in urma apariției unui manelist pe scena.

Star Matinal. Mirela Vaida iși aduce aminte cu drag de copilarie. Ce sfaturi le ofera prezentatoarea TV micuților din zilele noastre: „Trece repede...” / VIDEO

09:50, 31.05.2024 - Mirela Vaida iși aduce aminte cu drag de copilarie. Daca maine este 1 iunie, Ziua Copilului, vedeta a facut declarații importante despre copilarie. Iata ce sfaturi le ofera prezentatoarea TV micuților din zilele noastre!

(VIDEO) Momentul in care Dan Valceanu il mușca de nas pe Florin Roman

14:00, 21.05.2024 - Scene violente marti dimineata in Parlamentul Romaniei. Florin Roman si Dan Valceanu s-au incaierat in cladirea Parlamentului. VIDEO „Astazi am trait un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodata intr-o lume civilizata. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, incalcarea regulamentului…

Ce spune Traian Basescu despre atacul asupra premierului Slovaciei: L-am cunoscut pe Fico. Era mai puțin suveranist

20:36, 15.05.2024 - Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca l-a cunoscut pe premierul Slovaciei, Robert Fico, au fost colegi in Consiliul European, doar ca atunci deși era de stanga era „mult mai puțin suveranist decat e acum”.

Rapid reacționeaza dupa atacul jignitor catre Lobonț: „Filosofia sa in antrenorat este una pozitiva și moderna”

12:50, 08.05.2024 - Rapid a emis azi un comunicat in care ii i-a apararea lui Bogdan Lobonț, dupa ce acesta a fost atacat in termeni duri de Robert Nița. Fostul atacant din Giulești a avut recent un derapaj incalificabil la adresa antrenorului interimar, declarand printre alele ca „E isteric! Face gesturi pentru prostalai,…


Ce parere ai despre aceasta stire?