Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce gust are ochiul de om? Citeşte poveste terifiantă a unui canibal!

Publicat:

, un american de 35 de ani, a fost arestat zilele trecute dupa ce a omorat un om si a mancat bucati din el. Canibalul a povestit ce gust are ochiul de om.

Potrivit cotidianului , Tyree a omorat un barbat, strivindu-i capul. Apoi, in timp ce din cadavru se scurgea sangele, canibalul a smuls un ochi de-al victimei si o bucatica de creier, pe care le-a mancat crude.

"Are gust de stridie!", a declarat cu nonsalanta Tyree atunci cand a fost interogat de autoritati.

Americanul nu a mancat toata carnea, fiind prea multa,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proxenetii care au omorat o prostituata si i-au ascuns cadavrul intr-o remorca au fost trimiși in judecata. Femeia a fost ucisa cu salbaticie.

18:55, 08.07.2024 - Cei trei proxeneti acuzati ca au ucis-o pe femeia de 31 de ani gasita intr-un geamantan, intr-o remorca in parcarea unui bloc din Oradea, au fost trimiși in judecata in stare de arest preventiv.

Cinci copii internați de urgența dupa ce au mancat ciuperci din padure

15:20, 28.06.2024 - Cinci copii din Tudora au ajuns, joi, la Urgente dupa ce au mancat ciuperci culese din padure.  „Prezentau dureri abdominale cu varsaturi. Li s-au recoltat analize de laborator, tratament și au fost internați pentru supraveghere și tratament de specialitate”, a declarat Ioan Asaftei, purtator de cuvant…

Crima care a ingrozit Viena: Tanarul impușcat de polițiști, dupa ce a omorat o chilianca, ar fi un moldovean din Cahul

16:40, 18.06.2024 - Un tanar de 26 de ani a fost impușcat mortal, in plina strada, de polițiștii austrieci, dupa ce ar fi ucis o chilianca, apoi a atacat oamenii legii cu un topor. Cazul a avut loc acum cateva zile in orașul Viena, iar infractorul ar fi un moldovean din localitatea Colibași, raionul Cahul, scrie pulsmedia.md…

Un barbat din Botoșani și-a omorat soția, iar apoi s-a sinucis. Polițiștii l-au gasit spanzurat in casa

12:00, 27.05.2024 - Un barbat din localitatea Hiliseu Horia si-a ucis sotia si apoi s-a sinucis, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu, transmite Agerpres.

Ce a mancat la micul dejun o femeie care a reușit sa slabeasca 45 de kilograme: „ajunge pana la pranz și te simți bine“

09:31, 22.05.2024 - O utilizatoare TikTok a impartașit o rețeta de mic dejun care a ajutat-o sa slabeasca 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea. Este o rețeta simpla, ușor de facut și la indemana tuturor.

NYP: Minciunile oamenilor de știința cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorat milioane de oameni, posibil creat de om

15:51, 17.05.2024 - La patru ani de la izbucnirea pandemiei de Covid, in SUA se aduc acuzații de falsificare a adevarului de catre oamenii de știința, iar dr. Fauci este aratat cu degetul pentru ca a ținut cu „big pharma”.

Primele rezultate in cazul fetiței de 4 ani, din Calarași, care a murit dupa ce a mancat carne la gratar: peștele, CONTAMINAT cu substanțe periculoase

14:40, 02.05.2024 - Inspectorii sanitari au recoltata mai multe probe dupa decesul cutremurator de zilele trecute.Rezultatele preliminarii arata ca pestele si micii consumati de copila erau contaminate. Mai exact, in carnea respectiva s-au gasit valori mai mari decat cele normale.In acest moment, se poate spune ca fetita…

Mama din Galați care și-a omorat in bataie fetița de 9 ani a fost trimisa in judecata

18:45, 22.04.2024 - Femeia din Galati care si-a ucis in bataie fiica in varsta de 9 ani a fost trimisa in judecata de anchetatori pentru omor calificat. De asemenea, matusa fetitei si unchiul ei au fost trimisi in judecata pentru complicitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?