Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce grozăvie a făcut un român din plictiseală. De ce şi-a băgat un băţ de chibrit în penis

Publicat:

Un botosanean a ajuns la Urgente dupa un experiment esuat. Acesta si-a introdus un bat de chibrit in penis pentru a vedea ce se intampla. Nu l-a mai putut scoate iar acum, cel mai probabil, va suferi o interventie chirurgicala.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Harry Kane și-a bagat coechipierii in ședința. Fara selecționer!

15:35, 23.06.2024 - Englezii sunt foarte nemulțumiți cu evoluțiile lor de pana acum, impotriva Serbiei (1-0) și a Danemarcei (1-1), deși conduc in grupa C cu 4 puncte. In special prestația din meciul cu Danemarca (1-1) i-a nemulțumit foarte tare pe britanici. „Anglia a avut o prestație alarmant de modesta, s-a chinuit…

Scene șocante la o stana din Bacau! Un cioban a fost bagat cu picioarele in galeți cu ciment de patronul sau 

13:50, 06.06.2024 - Caz șocant la o stana din Bacau! Un patron și-a pedepsit angajatul intr-un mod scandalos. Ciobanul a fost bagat cu picioarele in galeți cu ciment și amenințat de cel care il angajase ca il va lasa acolo pana cand betonul se va intari.

Un suporter roman, injunghiat și bagat in spital de ultrașii lui AC Milan » Trei fani au fost arestați de autoritați

16:55, 15.05.2024 - Un suporter roman in varsta de 25 de ani a fost atacat, batut și injunghiat de mai mulți ultrași ai lui AC Milan dupa meciul disputat de catre formația rossonera pe stadionul Meazza - San Siro, sambata, cu Cagliari, incheiat cu victoria gazdelor, scor final 5-1. Cazul a luat amploare in ultimele ore…

VIDEO - Dronele ucrainene au bagat frica in ruși: Inca o rafinarie ruseasca in flacari dupa un atac ucrainean

08:55, 12.05.2024 - O drona de atac a provocat peste noapte un scurt incendiu la o rafinarie de petrol din regiunea Volgograd din Rusia, a informat guvernatorul Andrei Bocharov pe Telegram, potrivit Kyivindependent.„Incendiul a fost stins, nu au fost victime”, a declarat Bocharov pe 12 mai.

Aradeanul care a batut un polițist pana l-a bagat in spital, trimis in judecata in stare de arest

10:25, 18.04.2024 - Tanarul care a batut un agent de poliție, in fața unui bar din Ineu (județul Arad), a fost trimis in judecata. Polițistul a suferit leziuni ce necesita pentru vindecare 10 – 12 zile de ingrijiri medicale.

Caz halucinant in Italia! O romanca a facut intrerupere de sarcina acasa și a bagat bebelușul in congelator. Femeia a fost la un pas de moarte

13:45, 01.04.2024 - Caz ingrozitor in Italia! O romanca a fost la un pas de moarte, dupa ce a facut intrerupere de sarcina acasa și a ajuns la hemoragie. Trupul bebelușului ei a fost gasit la ea acasa, ascuns intr-un congelator. Femeia are acuk probleme grave.


Ce parere ai despre aceasta stire?