Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce fel de temperament are copilul tau? Afla aici sfaturile parintilor pentru fiecare temperament in parte

Publicat:

Sangvinicul
Vesel, mereu cu gurita pana la urechi, sangvinicul este un copil usor de crescut. Cu el nu ai probleme: se adapteaza usor la schimbarile de situatie si are, de obicei, o stare de spirit buna. Este echilibrat, fericit, jovial, zambeste persoanelor cunoscute si indrazneste sa se apropie si de straini daca se simte in siguranta. Programul lui este ideal: mananca sI doarme bine, accepta usor diversificarea, mai face si nazuri, dar, in general, te poti considera fericita. Cand se confrunta cu un disconfort (ii este foame, are scutecul ud, e transpirat sau pur si simplu nu mai…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții care iși invața copiii ca patrupezii sunt rai: „Frici care nu ar trebui sa existe in interiorul unui copil”

15:30, 23.06.2024 - Intr-o lume moderna in care interacțiunea om-animal este din ce in ce mai apreciata, iar animalele de companie sunt considerate membri ai familiei, un fenomen ingrijorator incepe sa iși faca loc in anumite comunitați: parinții care iși invața copiii ca patrupezii sunt rai.

Toți parinții trebuie sa știe asta! La ce sa fie atenți cand cumpara jucarii pentru copii: ”In compozitia anumitor produse a fost identificat boraxul”

13:05, 26.05.2024 - Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la Ziua Copilului, pe 1 iunie, inspectorii ANPC trag un semnal de alarma. Parinții trebuie sa fie atenți la cateva aspecte atunci cand cumpara jucarii pentru cei mici.

Bona din Bucuresti, reținuta dupa ce a batut un copil de un an: mama celui mic a vazut scenele șocante pe camere

14:25, 18.05.2024 - O femeie de 69 de ani din București a fost reținuta, dupa ce a lovit in mod repetat un copil de doar un an și doua luni. Parintii bebelușului au cunoscut-o pe femeie pe o platforma online. Imaginile groaznice au fost vazute de mama micuțului, care a anunțat Poliția.

Bona reținuta in București dupa ce ar fi batut un copil de un an. Parinții micuțului au surprins faptele pe camere

13:41, 18.05.2024 - O femeie de 69 de ani din București a fost reținuta de polițiști, fiind acuzata ca a lovit de mai multe ori un copil de doar un an și doua luni. Aceasta era angajata de parinții micuțului pe post de bona.

Medicul care a aruncat un copil la gunoi, fața in fața cu parinții dupa 5 ani de la incident. 'Nu are niciun regret!'

21:10, 09.05.2024 - Mai bine de cinci ani a durat pana cand parintii unui bebelus, ce a fost aruncat la gunoi de medicul ginecolog si doctorul acuzat de tentativa de omor calificat s-au intalnit pentru prima data intr-o sala de judecata.

Adi Ilie povestește ce inseamna o zi la Muntele Athos. „Parinții se roaga non-stop. Seara, dupa ora 8, e liniște, te incarca” Cum obții viza de a ajunge acolo

03:05, 05.05.2024 - Adrian Ilie a fost invitatul special al lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea este live pe website in fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, dar și cu ocazii speciale. Programul de la Muntele Athos Creștinii care vor sa mearga la Muntele Athos trebuie sa respecte un program bine stabilit,…

Ce fel de copil a fost Nicole Cherry! Cum iși baga parinții in sperieți, atunci cand era mica / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Ce fel de copil a fost Nicole Cherry. Artista ne-a povestit cum reușea sa iși bage parinții in sperieți, atunci cand era mica, dar și cum incerca sa ii faca mandri de ea. Ce spune vedeta despre fetița ei și cat de mult ii seamana.

Cosmin Anghelescu, primarul cu atenție sporita la educația copiilor…

08:10, 30.04.2024 -  6 total views …pentru ca ei sunt viitorul. Indrumarea elevilor catre o implicare buna in activitați educaționale nu poate sa aduca decat un plus valoare, peste ani devenind tineri bine pregatiți. Programul „Școala Increderii”, pune in centrul invațarii fiecare copil, pentru ca fiecare copil conteaza!…


Ce parere ai despre aceasta stire?