Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este un stafilococ și de ce nu reușeste Ion Caramitru să învingă această infecție. Ar fi în spital de trei săptămâni

Publicat:

Stafilococul este una dintre cele mai comune infecții, ce se poate lua foarte ușor, și trata, in unele cazuri, foarte greu. Aceasta boala este compusa dintre grup comun de bacterii. Cu afecțiunea cauzata de stafilococul auriu se confrunta actorul , ce se afla in spital de aproape trei saptamani, primind tratament specific.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu din vacanța la spital, pe perfuzii: "Dupa doua saptamani..." / VIDEO

08:10, 21.05.2024 - Invitata in platou Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivul pentru care a ajuns din vacanța la spital, pe perfuzii. Vedeta spune ca a petrecut destul de mult, inca de dinaintea sarbatorilor de Paști, iar oboseala și-a cam spus cuvantul.

Rasturnare de situație! Primul spital unde a fost internat Florin Piersic rupe tacerea. Detaliul cheie care s-a aflat abia acum

19:56, 13.05.2024 - In ultimele saptamani, Florin Piersic a fost internat in patru instituții medicale pentru a fi tratat de septicemie. Primul spital la care a ajuns marele actor a rupt tacerea. Apar noi informații despre condiția medicala a pacientului: „La momentul internarii exista infecția”. Florin Piersic Florin…

Adrian Marinescu despre Florin Piersic: „Nu discutam despre o infectie care sa ii puna in acest moment viata in pericol”

16:36, 08.05.2024 - "Dansul nu numai ca este stabil, nu as spune ca starea generala este foarte buna deoarece vorbim, pana la urma, de varsta, de bolile cronice, dar, fara discutie, nu este asa cum s-a spus un risc vital, nu este o stare grava care sa ii puna viata in pericol in viitorul apropiat, motiv pentru care ceea…

Actorul Florin Piersic, internat in spital cu o infecție in corp

16:10, 08.05.2024 - Actorul Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, are o infecție generalizata in organism, astfel ca situația sa este grava, fiindu-i pusa viața in pericol, au afirmat astazi, intr-o conferința de presa, medicii de la Institutul Inimii din Cluj. Aceștia au precizat ca protezele din organism mențin focare…

Fetița de 9 ani, spulberata de un șofer beat, in Constanța, a murit. A ajuns in stare critica la spital și a fost in coma doua saptamani

14:21, 17.04.2024 - In urma cu mai bine de doua saptamani, un șofer beat a spulberat doi copii, in Constanța. Barbatul a intrat cu mașina in micuți. Cei doi erau frate și sora, iar fetița de 9 ani a murit astazi. A fost adusa, la acel moment, in stare grava la spital și a fost in coma.

Focar de infecție cu Norovirus, confirmat la un liceu din vestul țarii. 14 elevi sunt internați in spital

13:01, 04.04.2024 - Directia de Sanatate Publica (DSP) Timis a informat, joi, ca a fost confirmata suspiciunea de focar cu Norovirus la Colegiul National "C.D. Loga" din Timisoara, de unde zeci de elevi si cadre didactice au ajuns la spital.

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.

O nava de croaziera din Bulgaria s-a izbit de un zid pe Dunare, in Austria. 11 oameni au fost duși la spital

12:20, 30.03.2024 - Unsprezece persoane au fost ranite atunci cand o nava de croaziera bulgara s-a izbit in cursul nopții de un zid de beton intr-o ecluza de pe Dunare, in orașul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anunțat sambata poliția locala, conform Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?